Pengikut Blog Kering =p

Tuesday, March 30, 2010

Pemberian Dari Jauh.... Khas Untuk Kamu.... : )

fuh.. punyela penin aku nak pilih title untuk entry kali nih.. macam2 idea ade.. nak letak yang nih, macam tak sedap.. letak yang nih, kasar sangat lak.. alih-alih, ni jela yang termampu...bunyiknye ok ke tak, suke ati korang la nak bunyikkan macam mane..hahah.. aku merepek ape nih..

ok..tujuan aku wat entry nih, khas untuk seseorang blogger tegar nih, yang bagi aku la kan, dalam dunia blog nih, die laa yang aku rase, hebat ah.. gile hebat.. nape aku kate die hebat?? hahaa... korang leh x, sambil wat keje, yang gile-gile nye banyak, tapi leh lagi nak berblogging, dengan post entry lebih dari 2-3entry dalam sehari waktu bekeje??kadang-kadang lebih.. hahaa... orang yang aku maksudkan ni leh woo.. jangan memain.. takleh hidup katenye kalau tak berblogging.. hahahah..

ok, bile gi Pangkor bulan lepas, semestinye kene beli souvenier(tol ke eja nih) kan... soo, orang yang aku ingat untuk diberi, mesti ah salah sorangnye, orang yang aku maksudkan ni laa...heheh.. mendenye, tak seberape ah..kecik je kot.. ye ah, da abis joli kat laut, nak nyopping, kering la plak..hahah.. adeh...

aih, panjang lak cite aku nih.. bagitau sudah, sape orang nye.. hahahah.. sabor,sabor.. aku saje je nak taip panjang-panjang, kasi suspen lebey.. hahahah... tapi tu ah.. aku lupe gile ah, nak snap pic present tuh.. sempat snap sampul Pos Laju je.. itu pon, aku dengan tanpa segan silu dan tak malu nye, mintak kat abg Pejabat Pos tu, "aarr,bang, leh pass jap sampul tuh..err, saye nak tangkap gmbar jap.. leh eh bang.." hahahahah!! ayat macam budak kecik mintak aiskrim..hahahahah.. adeh... tak penah wat camtu, tu yang semacam je segan.. tapi takpe ah.. penerima nye nanti gerenti akan wat entry tentang present ni.. hehe..


gamba tak terang..phone cikai..hahah..
num fon kasi tutop.. P&C maa..heheh.. :p


DAN.. tiba lah masenye, untuk kite bongkar kan, siape kah orang nye yang digembar-gemburkan... hahahah, macam gembur tanah la plak.. hehehe.. dan, orang yang ku maksudkan itu ialah......

jeng jeng jeng....

|
|
|
|
|
|
|
<>



hahahaaa... ini lah orang nye... hehe.. tabeekkk!!! haip!!!! hohoo.. bakal isteri polis maaa.. kene wat camtu.. hahahah.. susah tol nak carik gambo Kak Zie yang ok.. soo, sebat je.. hehe, sorii kak, kalo saye salah pilih gambo.. saye tau, mesti akak suro letak gambo yang lagi mak letop nye kan.. hehehe.. :p

pape pon, maseh kak.. tak tau nape saye nak ucap, tapi nak gak ucap.. hehe.. bak kate satu nukilan, "Sekecil-kecil pemberian, Sebesar-besar lah Tangan Menerima" ...
cewah... nangis je bunyik ayat nih.. hahah..

p/s : soriii kak..curik gambo akak.. hehehe.. :p

8 comments:

Redbloodsnow said...

hahaha..amboiiii.pjg nyer mukadimah ko nih dik uiiiii. pssttt....ayat mintak abg posmen pas balik courier bag tuh lah sgt x leh blah weh. muke x malu woooo. abg posmen tuh x kasi muke geram ke yai oii..haha

ehhh..baru akak pasan yg akak lupe nk kasi ayai fon number akak...adehhh...

pape pown.,..thanx banget yai. akak ttp gak di ingatan time nk beli survinior tuh ea..baguihhh baguihhh..hehehe :P pssttt tabik hormat sgtttt lawak ko...aku tendang gak ko nih nnti..hahahahaha :D

shahrul said...


hehehe..amboooii,panjangnyee komen akak..hehe..hahaa,segan gile kak,nak mintak jap courier tu..abg tu mcm nak xnak je bg..hehe..

takpe kak..num fon leh pass di msej FB eh.. :p

hehe,same-same kak.. lame saye nak igt,utk sape perlu dibeli,dan jenis camne nak dipilih..

hahahahahah!!kene tabik kak!!hormat habis tuh...mane dapat selalu maa..hehehe.. :p

Zumie said...

fuiyo..untuk titew takde ke?
haha

shahrul said...


hehehe..xde ah kak...sorii....

:P

Redbloodsnow said...

hahahaha...katanya kan post entry special utk akak..harus kooo aku pjg sepanjang ketapi ngomen..kuikuikui


:P btw, SMS me ur number....dh dpt number akak kan. cptttt kasii kasii :D

shahrul said...


hahahah..okey2,tenkiu kak..
haa,da bg dah..simpan sesenyap-senyapnye tau kak..tak boleh dikantoi kan num fon saye tuh..
hehe..

:p

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

sis zie jer dapat? nk jugakk~ hehe.. :P

nurul atikah said...

for me mane ?
adehhh .
lame tunggu ni ;(
bhaahhaha.