Pengikut Blog Kering =p

Friday, December 2, 2011

Supper di Bangi Kopitiam.. =p

aktiviti memenuhkan perut ni dibuat lepas abis tengok Harimau Malaya kalah ngan Bahrain ahad lepas.. frust nye pasal, jom kenyangkan perut.haha.. tapi mesti korang dan korang pelik kan, nape entri aku banyak pasal makan je kebelakangan nih.. nape? sebab kitorang suka makan, dan cik ehem-ehem sangat rajin untuk bawak aku pegi tempat makan yang tak penah aku pegi... sebab tu makin lama, makin banyak entri pasal makan.. :p


yang kat atas nih aku nye.. :p



yang nih, cik ehem-ehem nye.. :p


so, destinasi, Bangi Kopitiam, yang dekat je ngan rumah beliau.. so, ape yang kitorang order, dalam bahasa rojak nye, air soya cincau dan roti bakar 2rasa untuk aku, dan wantan kicap ngan air jambu batu asam boi bagi cik ehem-ehem.. nama asal aku tak ingat.haha.. tapi yang tak best nye, wantan kicap nye tak sedap... bebola wantan dan sup nye pun tak sedap... heran aku, cemane dorang buat wantan nih... so, sekerat jela cik ehem-ehem makan.. so,penyelesaian? takmo datang lagi kat sini.haha..

tapi kalau korang nak try datang makan, buleh je... tapi amek la menu lain... haha... :p





p/s : aku nye licin je.. tapi cincau 4lapis tak abis cincang.. gile betol...

yang merapu meraban :



2 comments:

khair said...

subhanallah...sedapnya!!!nak skit bleh??? >.<

shahrul said...


hahaha...kasi try la bro... ;)