Pengikut Blog Kering =p

Tuesday, March 29, 2011

Blog Review : Cik RedBloodSnow~ =)

yeayh... sekali lagi, entri baru kali nih, aku nak buat review lagi tentang bloggers nih, yang selalu memberi tunjuk ajar kat aku dalam dunia blogging nih, dan juga, yang banyak berjasa kat aku.hahaa... nak tau ape die?haa.. jom layan~ :p


klik gambar untuk jengah blog Cik RedBloodSnow~ :p

aku panggil Cik RedBloodSnow nih, Kak Zie aje.. nama betol nye,err, takyah bagitau kot.. rahsiaa~~ haha.. bloggers dari sarawak ni laa yang 1st skali bagi aku semangat untuk aktif dalam dunia blogging nih.. so, memang aktif laa mula-mula nya aku join blog Kak Zie, komen hari-hari dan setiap entri.. dan sebab tu la, wajah ayu ( aceceehh..) Kak Zie ni ade kat sidebar blog nih.. terbaek dari ladang..haha.. :p

Kak Zie ni memang aktif update entri..sehari tu die autopublish dalam 4-5-6entri.banyak kan? haha.. dan pada Kak Zie sendiri yang suka menghargai readers nya, ade laa hadiahnya.. heheh.. tapi kak, sorii sangat2, skang nih ayai jarang jengah blog akak..hehe.. :p

nak tau ape hadiah2 nye? haa... rasenye, da 2kali kot aku menang contest yang Kak Zie wat.. dapat kain ela warna gold (belom jahit lagi kak~ hehe), dan dapat sandal Diadora.. thanx sangat2 ye kak.. ;)

so,untuk tahu lebih lanjut lagi pasal Kak Zie, jom jengah blog nye~ =)







p/s : kalau tak cukop atau tersalah info, ampuunn ya kak~ hehe.. :p

yang merapu meraban :


3 comments:

Zura said...

selalu jugak masuk blog zie nie...

Redbloodsnow said...

wahhh..kembang kucup hidung akak baca entry review dr ko nih ayai oii..hehehe. tak sangka akak di review..kehkehkeh

macehh..hikss. Psstt a'ah dh 2 kali ayai menang contest akak :) psssttt if nk taw skrg ni akak update entry 10 per day taw...miahahahaha

shahrul said...


Zura : haa...untuk pompuan2,blog kak zie lah pilihannye...selamat menyinggah~ ;)
Kak Zie : eh,mesti.. ni sebagai hadiah kecil dpd ayai, sbb da kurang menjengah blog akak..sori sgt2 ye kak.. ;)