Pengikut Blog Kering =p

Thursday, August 4, 2011

Melawaskan perot di Tutti Frutti~ =)

bila online FB, Twitter, blog dan seangkatan dengannye, mesti korang ade tertengok paling tidak pun, 1gambar pasal makanan, yang akan dipost oleh kengkawan, atau diri korang sendiri.kan?haha.. haa,entri kali ni, aku pon nak wat camtu gak.heheh.. disebabkan cerita pasal entri ni berlaku sebelum puasa bermula, so memang sengaja aku simpan cite nih.. untuk TATAPAN orang yang berpuasa untuk leleh-leleh..haha.. :P

okeh, cite ni terjadi 2kali ye.. ape sebena nye input cite nih? haa.. jom scroll ke bawah.. :P












sodap eeyyhhh... dah la poso... ngan cuaco paneh bona kek lua tu hah.. kalu den dapek nih.. den tolan duo tigo kali yo.. kompom abeh.. :P


hahaha.. sedap kan?? errmmmm.. leleh wooo... haha.. saje nak bagi godaan kat korang.. well, biase nye lunch korang gi makan kan? so skang nih, korang ngadap gambo jela... heheh.. ok, nak ujung-ujung bulan Jun ngan Julai aritu, aku gi makan mende nih, wat pertama kali nya.. si ehem-ehem heret aku gi kedai nih kat,err,kat, err... Subang rasenye.. tak ingat dah.. haha.. so, amek laa yogurt yang ehem-ehem suka, amek lak tambahan buah itu ini, so dalam RM14 camtu laa.. agak mahal, tapi biase la, yogurt takde yang murah kan? lagipun semua ni import punyaaa.. yang kali kedua lak, kat Sunway Pyramid.. aku pon tak tau Pyramid ade kedai nih.. nampak sangat pegi sana tapi pandang setempat je.. *uhuk-uhuk* :p


so, yogurt Tutti Frutti ni memang sedap la.. ape-ape perisa pon sedap kot.. tapi chocolate la paling sedap bagi aku.haha.. so, pada korang yang tetibe mengidam bila tengok gamba nih, haa, malam kang korang serbu la branch Tutti Frutti ni ye... jangan amek banyak sangat.. koyak nak membayor nye kang.. haaa.. :P



bukak spec korang, pakai kanta lekap terbaik kat SINI!! ;)

risau kredit cepat abis? DiGi ade penyelesaian kat SINI~ ;)

aku da beli item Samsung.. korang bile lagi? Jom tengok kat SINI! :p



p/s : aku sendiri post, aku sendiri yang teringin.. tapi, kat Sabak Bernam ade ke branch nye? huwaaa... =(

yang merapu meraban :



4 comments:

azam said...

ambik saja...timbang kilo, sedap nih

make it free said...

wahh,, org kaye,,,,, ehee,,, mahal kot,,, selalu kawan2 salah tgk harge die,,, rupe2 nye kire timbang kan?? tak taw la,, itu yg dorg cakap,, tol ke timbang?????

ken said...

kawan saya suka tapi saya tak :P

shahrul said...


Azam : memang sedap bro~ ;)

make it free : haha,mane ade kaye..mmg kene timbang lor.. ;)

ken : yogurt bro..sedap tu.. :P