Pengikut Blog Kering =p

Wednesday, November 23, 2011

Minum Petang di Pak Li.. =)

ahad lepas, memang hari yang cukup tenang la bagi aku.. sambil-sambil rehat dan bangun lewat haritu(haha), dok depan tv, hujan pun turun lepas waktu zohor macam tu.. baru aku teringat, ade gamba skolah yang belum abis diedit, so aku sambung je keje tu.. bila da siap, ingat leh la gerak gi Shah Alam, nak cuci gamba.. alih-alih, ujan turun.. haiiihh..

so, belum puas bejumpe dengan cik ehem-ehem, aku pun sms la beliau.. try nak ajak cik ehem-ehem temankan gi cucii gamba, dan sambil tunggu gamba siap, leh jalan-jalan minum petang, dalam cuaca hujan yang nyaman dan sejuk tu.. feel woo dapat bantai minum petang dalam cuaca sejuk camnih.. :p




gerak ke sect 18, anta gamba, pastu teros ke Ole-Ole Complex.. kat situ agak banyak restoran, so kitorang pilih restoran Pak Li ajee.. aku macam biase la, memang tak penah dan tak tau pun pasal restoran nih.. padahal setahun lebih keje kat S.Alam.. haha.. :p



ni cik ehem-ehem punye ye.. :p



ni aku nye... sedap woo.. :p


ni laa menu yang kitorang pilih... tak jadik aku nak order air panas bile tenampak ice blended chocolate nih... terliur woo.. haha.. cik ehem-ehem amek hot chocolate dan roti bakar,yang tak berapa bakar dan tak sama macam dalam menu.haha.. kuat komplen ye cik ehem-ehem nih.. :p

tuna sandwich tu tak patut dibakar roti nye, sebab da buat aku letih nak menggigit.. keras je.. tapi takpe, agak sedap la jugak.. tempat bes, nyaman, tenang, takde bising-bising.. ok la gak dari segi harga... so, sesape tak penah sampai lagi, mai datang Ole-ole sect 18 Shah Alam ye.. :p




p/s : entri pasal makan tak abis-abis.. :P

yang merapu meraban :




6 comments:

azam said...

wah nicelah....dah lama x ke shah alam...rindunya

Azlan Hasan said...

owh..gi dating ngan ehem2..ehem2 tu sape??nape tak gunakan roziah(bukan nama sebenar)...hahahaha

actually aku pernah sampai gak kedai pak li nie 2-3kali..best gak kedainya..hehehe

Regards,
-Strider-

Miss Nadya said...

wah..macam best...tapi nad tak pernah sampai sana..:)

new entry ::

1. Contest Klik Dan Like Fan Page
2. #25 Wordless Wednesday
3. Tiru Blog Orang Lain??

efa fairuz said...

wah sedap nye sandwich tu..

Cik tikah said...

wah , namanya low profile tpi tgok air & mkanan dia high profile tuh. hihi..

shahrul said...


azam : kene pegi skali sekala.. ;)

Azlan : kene la rahsia,mane leh cakap name betol.haha.. :p

Nadya : kene try pegi lor.. ;)

efa : memang sedap.. ;)

Cik Tikah : haha, air biase-biase aje... :p