Pengikut Blog Kering =p

Monday, March 28, 2011

Blog Review : Cik Epal~ ;)

yaaa... dan ini lah pertama kalinya aku membuat blog review.. sebab?? aku tak tau sebenarnye ape itu "Blog Review".. hahahah.. kelakar sungguh... malu kot..haha.. dah terjah blog orang, baru laa aku paham.. tapi, tak tau la betol ke idak cara nye nih.. so,layankan aje.. :p

ok, review nye ialah berkenaan benda dan perkara yang sangatlah wat aku terkezut dan ternganga... ape die? haa.. entri dari blog Cik Epal yang mengatakan dan mendedahkan, Cik Epal nih dapat earnings for dis month sebanyak RM 2404.04!! hahaaa.... anda percaya? tak pecaye? tengah tenganga ke? haa... kalau tak pecaye, korang terjah la blog die.. atau pon klik je LINK nih atau gamba kat bawah... kompem betol ape yang aku cakapkan nih... earnings yang banyak dengan amount number yang sangatlah menarik.haha.. :p


Sori ye Cik Epal.. 'pinjam' jap gambo nih.. :p


Jeles?? tekejot?? ade nganga-nganga tak?haha.. dan, 1lagi.. aku jeles dan harun-heran gak laa... macam mane Cik Epal nih leh meletopkan blog die untuk diterjah dan digodek oleh recent readers dan new readers? haaa... agak-agak korang cemane eh?? seronok woo bile raaamai orang godek blog engko, cek entri engko hari-hari, dan macam-macam lagi... nak gak tau cemane kan.. yelah, berkongsi ilmu itu tak salah kan.. sama-sama bantu... bak kate pepatah, "nak seribu daya, taknak seribu ringgit free kau memang gile!" hahahah.. :p

dan, kalau korang pon ade idea atau ilmu yang leh dikongsi, sila-sila lah ye... ni bukan kes mata duitan bagai eh.. ni semua atas dasar ilmu.. (walaupun memang ade la gak pasal Nuff2~ :p)

so, pada Cik Epal, harap maaf kalau ade kekurangan pada entri nih.. 1st time lor wat review blog orang lain.. tak reti ler.. haha.. dan, harap-harap gak dapat berkongsi ilmu ye.. ;)




p/s : aku nye Nuff2, cipuuutt je nak naik tiap-tiap minggu.. sadis betol.. -_-

yang merapu meraban :




9 comments:

nur anis said...

mak aih..banyak gilerz...

Fauzie Jasmani said...

Xper..sket2..lama2 jd byk..haha

slmt berkenalan..

saya_arief said...

cik epal tu tahap ats daripada otai.
hoho.
memang mantap.
:D

east said...

gile la cik epal tu..

Zura said...

mmg bestlah earning cik epal nie..

shahrul said...


Cik Epal nih memang otai lor...entri die sntiasa ade cite yang bes-bes.. ;)

Cik Aish said...

kene usaha..blogging kena rajin. baru leh masyuk..mcm cik epal..jeles gak nih.hehe.

cik EPAL said...

perghh baru pasan entri ni haha. takde rahsia. sebab salu merepek je dlm blog hehe

shahrul said...


Cik Aish : haa...tau takpe.. :p

Cik Epal : haha,baru prasan?takpe2..haa,tapi merepek2 pon, ade isinye.. nak merepek pon susah gak ape..haa.. :p