Pengikut Blog Kering =p

Wednesday, December 7, 2011

The Twilight Saga : Breaking Dawn + Secret Recipe =)

haa... sabtu lepas, hari yang agak pack, letih tapi happy la bagi aku.. nape nye? haaa... sebabnye, pada sebelah tengahari bawak ke petang, aku keluar berjalan dengan cik ehem-ehem dan kakak nya, ke One Utama untuk melayan Twilight yang baru kua... aku agak minat ngan twilight nih, sebab sequel dan jalan cerita nya lain macam nye teruja... bukan sebab pelakon ensem belaka ye.. tapi sebab jalan cerita.. syiok woo tengok pontianak gado-gado ngan serigala jadian... pastu gaya dorang nak cool je, tanye gelabah-gelabah bagai... hahaa... tapi, ensem tu salah satu faktor gak la aku nak tengok cite nih.. kalo tak ensem watpe tengok kan? :p

komen aku bagi cite ni, memang bes.. dan tak sabar nak tunggu sambungan part II... hahaa.. lepas wayang, kitorang bertiga jalan-jalan pusing satu OU nak cari tempat makan... last-last masuk Secret Recipe aje... disebabkan aku tak penah rase nak ingat nama menu, jadi aku bubuh nama yang aku reka sendiri.haha.. aku order nasi steak ayam ngan air tembikai, cik ehem-ehem nye, berger ape entah, ngan air apple, dan kakak nye order nasi macam aku, dan air,err, tak ingat. heheh.. :p


haa... ni aku nye... yang dorang nye, segan nak snap.. haha! :p


lepas kenyang, kitorang terpaksa balik, sebabnya, aku ada aktiviti selepas tu, di Stadium MBPJ Kelana Jaya.. aku buat ape? main bola? ade game? hahaa,bukan......... nak tau ape aku buat kat situ?? haaa.. entri bersambung.. :p





p/s : aktiviti yang sangat letihkan kaki selepas ni! ;)

yang merapu meraban :




1 comment:

Redbloodsnow said...

eeee dh tgk ea. jelessssssssssssssssssssss