Pengikut Blog Kering =p

Wednesday, June 22, 2011

Suka kek coklat? Jom, order di CakeShaa.. =)


haaa... aritu kat SINI aku ade promote kan blogshop menjual pelbagai kek cekelat.. so, skang nih, sempena hari raya puasa dan juga bulan ramadhan yang bakal tiba, rasa-rasanya sesuai sangatlah kalau korang standby untuk cari kek dan kuih raya kan.. bukan ape, kalo dah start puasa, ade pulak mase nye korang nak gi beli pastu teros test kan?haa... :p

so, baik dari sekarang korang try dulu, dan kalo sedap, haa, teros lah korang order sebandel ke, sedozen ke.. tak kesah, buleh aje.. selagi tuan tanah buleh buat, selagi tu adeee je stok kek nye.. haa.. heheh... oh ye, kalo tak silap, kek kat CakeShaa Blogshop nih, handmade tau.. haa.. keaslian rasa tangan tu memang ade.. sodap woo.. seyes, aku da rase, da makan, da telan, da nikmati dah.. aku bedal Chocolate Moist.. memang sodap.. haa..

nak tau berapa harganya? ape jenis-jenis kek yang disediakan? haa.. meh lawat laman sesawang CakeShaa Blogshop nih..





p/s : bila nak order tuh, mention nama AYAI ye.. seyes nih.. haha.. :p

yang merapu meraban :

2 comments:

Cik Aish said...

sedapnyaaaa!!!!

shahrul said...


kalau sedap,kene try rasa lor..ape lagi?order cepat! ;)