Pengikut Blog Kering =p

Saturday, December 3, 2011

Menelan Burger di Wendy's..... =)

Disebabkan Isnin aritu adalah cuti umum, jadi dengan senang hati dan seronoknye aku mengajak cik ehem-ehem untuk window shopping... saje, nak survey dulu ape yang bes dan boleh dibeli bila datang lagi nanti... jadi kitorang ke MidValley untuk tengok ape yang patut... tapi tak jadi window shopping dah, bila nampak sales kat Padini macam pasar, so aku pun join sekaki.haha.. tapi motif memang nak shopping sikit, tapi cari baju untuk keje la.. konon.. :p

lepas tu, perut dah lapa, tapi cik ehem-ehem takmo makan kat Mid, so kitorang shoot ke area Sunway untuk bedal steak, tapi sayangnye, kedai tutup! apo laa... sambil dok pikir mane nak gi, aku terpikir yang cik ehem-ehem da google pasal 1restoran nih, makanan ala-ala korea, yang sememangnya aku minat, kat IOI Mall Puchong.hahaa.. alang-alang,dah tak jauh, terus pegi laa..

sampai-sampai je,terus dok cari mane restoran tuh.. bila da jumpe, tak masuk terus, tengok menu dulu kat luar.. tapi, errr, telan air liur la pulak, sebab letop-letop rege nye... aku da lupe nama restoran tu, sebab harga nye kot yang dah buat aku lupe.haha.. so, cik ehem-ehem alihkan perhatian aku ke Wendy's... memang aku tak penah jejak kaki kat sini.. kuno sungguh aku nih...haha..

ini aku punye.. :p


cik ehem-ehem punye... ;)


kami punye.. ;)


aku order 1/2 lb Double with Cheese, cik ehem-ehem order Double Mushroom Melt, dan air kitorang, Ice Lemon Tea.. ingatkan lepas telan fries, boleh la telan burger sampai abis, tapi tak buleh! haha.. aku da kenyang... dan, buat pertama kalinya, cik ehem-ehem yang habiskan bahagian aku... tak sangka, besar juga perut cik ehem-ehem ni ye... haha.. :p

komen, Wendy's burger sedap.. 1st time makan, bagi aku ok la.. cukup kenyang, sampai ke malam.. hahaa.. tapi takleh telan selalu.. berat woo... :p





p/s : perut aku senak sampai ke malam.. (-_-)

yang merapu meraban :




2 comments:

mMoOnN aAlLeEaA said...

x pernah lgi masuk wendys.nanti nak try jugaklah

shahrul said...


Kasi masuk laaa kak..sedap gak.. ;)