Pengikut Blog Kering =p

Monday, December 14, 2009

Fuyoh!!


erm.. ok kot, post mende nih.. saje nak gtau je.hahah.. ermm, pada 5hb ritu, aku ngan member-member ex-BB(Bukit Bintang High School) kua la gi area Sg Wang ngan BB ngan Low Yat, nak carik menatang nih.. pusing punye pusing punye pusing, tak jugak dapat survey price yang meyakinkan hati.. nape entah, wawa(member) cakap, leh lak harga macam naik je bila dah nak end year nih.. takpe, pusing lagih.. gagahkan kaki..

dah 2jam lebih kot pusing.. dari pukul 3 tadi..ni da 5.30.. pon tak dapat-dapat gak price yang ok.. ermm, mesti korang tertanye-tanye, ape sebeno nye yang aku carik nih?
haa...heheh.. berdasarkan entri post yang HARI TU, haa, ape lagi... hahahah.. Chanon 50D ler.. heheheh.. penat wooo pusing-pusing... dah penat pusing BB ngan Sg Wang, gi Low Yat lak.. alih-alih ade 1kedai amoi nih, yang menarik perhatian dan mate.hahahah.. ape lagi, dah survey, taboh harga baek punye, haa, setuju!! hahahah.. memang bebaloi-baloi... dapat tripod, lens filter, beros lens, 4gb mmc 40mbps, dan kit lens.. huahuahua.... aku rase nak melompat.. seronok tak abis-abis lagi nih.. hahah.. taksub woo ngan mende nih...


haa.. nila amoi nye.. abis bodek tuuuu... hahahah..


memember yang menolong gile-gile.. dari kiri, wawa, aku, din, dan apis..


hohoo... dapat je, teros testing.. hahah.. semat woo..


haaa.. yang ni suhail.. lagi sorang.. takde dalam gamba atas tadi sebab die yang shoot..

haa... da dapat DSLR nih, ape lagi, balik ar.. hahah.. malam tuh tak dapat nak try, sebab bateri low.. kenela cas... keesokannye.. hahaa..... ape lagi... shoottt to~!!!!!!!!




4 comments:

Redbloodsnow said...

whoaaa!!! ko ddh rembat DSLR tuh ayai. adehhh..menjelessssss akak. ko kecik² lg dh mampu beli..akak yg dh bertaun² keja nih...still lg angan² mat jenin nk miliki DSLR...sobsobsob..cedeh ah

meh hadiahkan akak dslr tuh meh...kahkahkahkah. macamlah ko nak kan..hikss :P

shahrul said...

hahahah..jgn sdey kak..
ade rezeki lebey,leh la beli..
bak kate org2 tua kn,kn,kn, bila da masok zaman perkahwinan dlm diri,mencurah2 mcm banjir,rezeki dlm hdup...haa...
hehehe.. :p

MiSZuE said...

wah da lawa la blog dia

tahniah ye

haha..

bape rege dslr tu,niat nak beli tapi duet lak xcukup sobsob

shahrul said...

hahah,tenkiu2...
ermm,rege??
haaa....rahsia...
hehehe... :P