Pengikut Blog Kering =p

Thursday, April 29, 2010

Penat...



minggu lepas, minggu ni, badan ni rasa sangat lah penat... keje yang tak henti-henti dan tanpa cuti... arghh... minggu lepas, ade latihan sukan setiap pagi kat padang sekolah.. so, kene la berjemur kat padang tu.. dah, bukan kejap.. tapi sampai 2-3jam.. dala cuaca kejap panas, mendung,lembab, panas... makin rabak ah badan nih.. sampai ade cikgu yang demam, tapi selamber je tolong latihan.. hari-hari lak tu.. perghh, kuat tol cikgu nih.. sampai mood nak snap pon takde dah.. entah, memang letih ah.. petang lak, kene wat keje ngadap pc.. pedih mate nih.. ngan sejuk dok bawah aircond.. adeh, tak rase ngantok langsong, tapi badan ni rase letih, sakit-sakit..

sampaikan ade keje yang Guru Besar nak cepat, aku tak dapat nak siapkan lagi.. rase bersalah woo.. GB suro buat tuu.. tapi nak wat camne.. ade keje lain yang nak on the spot yang perlukan pertolongan kuderat nih.. kene la wat.. adeh..sangat penat woo.. bayangkan, isnin sampai jumaat keje, petang tu lak balik PJ, sabtu merayap habis ke KL untuk shopping sbab gaji da kua(hahahah), malam sabtu tu balik Sabak balik, sbab Ahad ade sukan rasmi sekolah..Isnin sekolah cuti, tapi aku tak.penjawat awam tak cuti maa.. cekgu-cekgu ngan murid je.. ape lagi..tido saja ah.. mane larat nak wat keje, nonggeng-nonggeng godek pc tu smua.. sakit-sakit badan... ni, member yang nak Konvo kat Poli, singgah dan tumpang tido umah, 2malam berturut-turut.. memang merayap dan makan sakan ah.. hahah.. dan petang semalam lepas abis Konvo, member da balik, baru laa dapat rest sikit.. adeh.. letih..letih.. dan letih...

ape yang perlu dibuat untuk segarkan badan yang lunyai macam kangkung nih.. hahah.. :p


hari jumaat maa.. pakai baju melayu ler..heheh.. tu,cekgu KPLI.. sape lagi ensem?? :p




6 comments:

Zumie said...

mestila meja tu yg hensem hahah

shahrul said...


hahahah...kenape mesti meja tu kak..hehe..

@juera said...

bese r kje msti penat..hensemnya dua2 nie..^_^

shahrul said...


hohoo..lagi2 keje gomen..lunyai..hehe..

:p

Redbloodsnow said...

wahhhh nampak ala² ustard ler adik akak nih bbaju melayu :P

shahrul said...


ustaz??hahahah...takdelaa smpai camtu kak..biase2 je..hehe..

:p