Pengikut Blog Kering =p

Wednesday, June 9, 2010

Boring Dow~~~ :(


aaarrghhh........ da 3hari camni... boring gile-gile.... ape nak buat nih.... pagi petang keje, sah-sah la boring... dak-dak skolah takde, so nak wat keje tanpa ade bunyi bising tu macam, leh gila..hahah.. da biase woo.. ni, bila takde bunyi2 sebegitu, macam, uurrghhh.. takleh wat keje langsung.. so,ape yang leh dibuat?? on9 sajo..hehe..

memang takde keje ape pun yang aku wat.. tapi ade la sikit2.. repair software problem kat 2-3bijik pc, pastu rilek smpai petang..heheh.. tapi.. satu je, bila dah terlampau rilek ni.... tekanan lagi!! sunyi sangat!! arghhh!! adoih... dala tak tau nak watpe, pastu takde orang... uuuiihh.. korang bayangkan aje la camne keadaan wat keje sorang2.. dala nak merayap pun, tak tau nak ke mane.. kampuuuungg je keliling korang.. pekan, nun 25kilo lagi baru sampai.. macam tak bebaloi je merayap jauh2 camtu..hahah.. adeh...

phone tak bunyik2, mesej pun takde... call,langsung la tak leh... line kat sini bengong.. adoih... susahlaaa camnih.. line kat area my ehem2 pun prob.. line receiver tower tumbang katenye... mak aih... so, seharian takleh contact pape...urrmmm...

so, ngadap la keadaan dan kejadian yang camni tiap-tiap hari.. dala dis weekend, kene follow wedd anak cekgu.. tapi takpe.. untuk siapkan portfolio photoG aku, mesti ikot.. heheh.. tapi, penat woo.. stiap malam turun umah cekgu tu,tulun-tulun.. hahah.. tapi, hari demi hari, tetap BORING!! adeh... :(

p/s : mish u oredi syg...cepatla ok line tu.... take a good care of ur health k... :(

9 comments:

farahfatihah said...

huhuhuhu kesian kamu sorg2 yer huhuh bertahan la utk 2 minggu ni huhuhu

Mak Su said...

pandai repair pc?.... kat area mana ni? cepat2 ler boleh online semula, sian shahrul ;)

Dyna Yvonne said...

ololo...cian nye wa dgr~
ahahha...
sabo2...

Redbloodsnow said...

HAHAHA..BORINK EK DIK. PSSTTT...AKAK X LEH BAYANGKAN WEH IF KO BBETOL KAYAK MAMATS DLM PIC TUH KATUN TUH AH...HIKSS :p

iEn said...

Baca Kitab Quran di kala masa lapang kompem xboring :D

shahrul said...


farah : hohooo..memang kene bertahan abis-abisan...sangat tekanan woo..hahah..

Mak Su : area sabak lor..tp weekend ade di area PJ..y? =)

Dyna : hahah..sangat2 bersabar woo..tapi ape buleh buat..kije maa.. :p

Kak Zie : hahahahah..kalo la saye camtu kak,alamatnye,kene bawak bomoh,kasi pulih semangat.hehehe... :p

shahrul said...


Kak Ien : hohoo..udah buat lor...tapi biase la,kalo tgh rilek,mmg saket otak....hahah.. :p

F U N F A B U L O S I T Y said...

shahrul...,meh sini dex nak buat hingaqq(bising) kat situu!hehehe ;D

shahrul said...


hohoo....xpe ah bro...masih terkawal lagi nih..walaupun this week,maseh cuti skolah...argghh...gile,gile..

:p