Pengikut Blog Kering =p

Wednesday, June 30, 2010

Aku Sangat Terharu... =)

hari ni merupakan hari terakhir bulan Jun.. bulan lahir aku... so, rase sedih nak tinggalkan bulan ni.. dari dulu lagi, bulan ni sangat2 banyak memberi kenangan kat aku.. samada waktu sekolah, waktu pengajian di poli, waktu bercinta, waktu bekerja... macam-macam... sangat banyak.. aku akan tunggu lagi bulan ni datang lagi tahun depan...

tapi,bukan ini topik besar utk entri nih.hahahaa... korang nak tau ape topik yang buatkan aku terharu tahap dewa hari nih?hahaaa.... pertama sekali, "kak, sori sebab saye sangat lambat membaca dan melihat entri akak tu, tapi, walau pape pun, saye sentiase setia membace bebelan dan celoteh akak, walaupun da tetinggal sampai 10-20entri, tapi saye akan tetap bace.hehe.. " dan, daripada entri yang agak lama gak la Akak yang aku maksudkan ni la, aku terperasan, satu entri yang sangat2 wat aku rase nak melompat sejauh-jauh dan setinggi-tinggi nye.hahahah.. gile.. nape?? korang nak tau?? sila terjah entri Akak nih di


hahahaa.. gile ah... nak tau sape lak Akak yang aku maksudkan nih?? inila tuan punye badan! =)


hahahah.. sori kak, saye suke reka mende-mende yang suke ngajuk-ngajuk tapi klakar.heheeee... sori gak,saye rembat gambo akak.. nape saye amek gambo nih?haa..qute maa akak aku sorang nih.. baru ade style... hehe,sori kak! :p tapi, entri tu sungguh dan sangat-sangat wat saye rase mau lelompat beberenang dan begegolekan.. kah3... adeh.. ok,dah..penat gelak suke.. entri 1st tu,lambat aku bace. tapi, entri ke-2 tu, zasss!! awal2 lagi aku da bace ko..hahahah.. bes,bes..

akak aku ni ade wat contest.. tapi senyap-senyap... tapi aku ingat lagi, die penah gtau kat entri die... tapi aku tak penah kesah pon mende tuh.. sebab? bace blog die hari2, wat aku gelak sorang-sorang.. ayat-ayat yang die gune, sangat la kelakar dan lucah.tak gitu kak?wuahahahah.. tapi lucah klaka ko.. jgan pk lain..bile klaka, korang akan rase, ayat-ayat tu, macam ayat rojak yang selalu kite dengar atau cakap.kan kak? hahahah..

untuk AKAK MERAH(hehehe), maseh yang teramat sangat kak.. saye terima pemberian dan hadiah akak ni dengan sepenuh dan seikhlas hati saya.. bes kak... walaupun xdapat lagi.hehe.. tapi bile da dapat, satu entri yang berlapis-lapis akan tetimbul di memuka bebelog ini.heheh..

jangan risau kak!! minggu ni saye balik umah mak ayah, KONPEM saye gi ukur bagai!hahahaa.. badan maken kiciikk..jadi,leh ler wat style ckit... keh3... pape pon kak, saye menunggu dengan hati penuh sabar dan gumbira..hahahah... thanx banget kak!! muahhxx gitu.. hahah.. :p

p/s : dah camni nye terharu akak wat untuk saye, jadi sebagai tanda penghargaan, JANJI saye untuk akak yang saye gtau aritu, akan saye wat kak!KONPEM!!hehe.. ;)

9 comments:

Dyna Yvonne said...

haishh besh nye kam0o menang contest..ngee~

shahrul said...


whooaa...teros ade yg komen.heheh..maseh,maseh...xsangka sebenonye..tp ini ler yg dinamakan rejeki dari tuhan(ckp gaye indon)...hehehe..

:p

@juera said...

oo..adik ngn kak zie adik bradik ke?

Redbloodsnow said...

MIAHAHAHAAH!!! BERJELA PJG KOOO ENTRY KO BUDAK OIII..HAHA. NASIB BAIK UTK AKAK, SO GAGAH JEK AKAK BACO SAMPAI HABIS..LALALALA :p

ALAA...X YAH SAY SORRY. ASAL YG KO REMBAT PIC LAWA (WAHH AYAT MASOK BAKUL KEPERASANAN SIOTT..HAHA), AKAK NO HAL NYER...HIKS


HAAA...AKK HARAP KO BERJAYA TUNAIKAN JANJI KO TUH TAW. I PUT U IN VVIP TABLE..WAHHH..HEHE

BTW, AKAK TAW KO BBTOL BACE BLOG AKAN N KHATAM BYKKKK GILER. THATS Y U DESERVED IT!!!


pSSTT...AKAK LUPE BW LG KAIN KO UTK DIE COURIERKAN..ADEHH. PELUPA NAK MAMPOS AH AKAK KO NIH YAI...HEHEH


p/S:
-->> SORRY CAPITAL LETTER
TGH WAT AKAUN SESAMBIL BLOG
WALKING NIH NYAH UII..HAHA

shahrul said...


Juera : hahah...adik beradik tuu,ade laa juge kot..hahah..xdela..kitorang hanya adik bradik di blog aje...ngam kan?ayat rpat smcm kn?hehe..

:p

shahrul said...


Kak Zie da Bomm : wuahahahahah!entri ni mesti kene panjang..so,kene laa akak penat dan julingkan mate bace entry saye nih.hahahah...
eh,xpe kak,saye sedia menunggu dengan penoh sabar dan tabah.miahahahah... :p
hahah,mmg saye khatam gile3 nye laa blog akak nih..best,hepi je bile bace..neway,thanx kak! =)

peaNut said...

oww..ni rupanya pemenang contest senyap yg zie wat tu..tahniah ye dear...dpt baju raya dr kak zie..hikhik

shahrul said...


peaNut : hohoo..thanx.... rse betuah pon ade..tapi pape pun,have to say thanx a lot to Kak Zie too..hehe..

:p

shahrul said...


PeaNut : heheh...maseh,maseh.. =)