Pengikut Blog Kering =p

Wednesday, September 21, 2011

Misi Yang Sukar Dibuat.. haiiihh.... =(

kalau habuk wujud dalam dunia blog, memang blog aku nih berhabok abis! haha.. maap kawan-kawan.. skang nih aku agak sibuk ngan keje-keje pengeditan gegambaran kekahwinan orang, ngan study yang nak masok 2nd semester nih.. so, agak serabut sikit, sampai takde idea langsung nak dicerita kat blog kering nih.. ok,kembali kat topik... misi susah nak buat? ape die? haa.. mende ni laa yang wat aku runsing hari-hari.. nak sangat-sangat jadi macam dulu..



Aku Dah Gemok.... =(



ok, jangan ingat lelaki tak takot gemok.. aku memang takot.. apesal?ciwek?ngade? eh,tapayah cakap lebih-lebih.. bejuta lemon laki kat luar sane tu jage badan, bagi ketol-ketol bagai.. aku nak sangat jadik cenggitu.. tapi.. haiihh.... ni laa akibatnya pegi bertandang beraya, open house rumah orang, tapi melantak berkali-kali ngan banyaknye.. kan.. ni la efek nye..

banyak seluar dah tak muat, baju da sendat... haiihh.. aku tak suke camni..susah.. leceh... mengganggu konsentrasi aku... ape tak nye, perot da boroi, da susah nak wat keje tunduk-tunduk.. keje aku ni dah la banyak main bawah meja je.. hadoiihh.. ngan cepat penat nye.. mengah nye.. hmm.. rimas macam ni.. dua bulan je...dua bulan je dah leh naik sampai 7-8kg.. korang bayangkan..

nak cuba produk ratus-ratus, memang tak la.. aku nih bukan bank cop duit lemon-lemon leh beli camtu je.. tapi kalau ade produk yang leh kate murah dan berkesan, korang-korang rekemenkan la ye.. nak sangat-sangat turunkan berat dan saiz badan nih, terutama kat bontot(haha) ni hah..perot jangan cakap la kan..haha..




p/s : aku rindu sangat-sangat dengan AKU yang 5tahun dulu.. haiihh...

yang merapu meraban :




5 comments:

era97 said...

cian.. tulah.. lain kali kalau nak makan, biarlah berpada-pada sikit,, kalau tak, badan pun naik.. tambah-tambah pulak skang ney musim raya. betul tak?

Kathy Tuah said...

try minum air rebusan pucuk betik..tapi pahit nk mampuslah..hahaha..tp org kata berkesan..

azam said...

biasa ni...lepas puasa balas dendam pulak...hehehe

4zir4 said...

hahahaha..dah laa GEMOKK.. BUNCITT lak tue.hahaha

shahrul said...


era97 : tau xpe.. :(

Kathy : uuiii...mmg xbrani nk buat.. :P

azam : hahaha.. :P

Azira : sebok ler...