Pengikut Blog Kering =p

Tuesday, November 15, 2011

Terima Kasih, Abang Ben.. =)

seminggu dua yang lepas macam rase nak pecah je otak ni aku rase... leh kate hari-hari aku ngadap laptop untuk siapkan assignment, sampaila 2hari terakhir sebelum nak submit, memang kaw-kaw nye ngadap, tak tido sampai lewat pagi... memang macam kene tumbuk je kepala ni bile migrain datang.. uuurghhh...

tapi skang, 2 da siap, tinggal lagi 1, yang nak kene submit next week.. huuuuyaaii... ade lagi...then next 2weeks, exam mula.. haaiihh...bile laa otak ni nak dapat berehat... tapi, masa tengah rilek-rilek takde keje nak buat petang semalam, guard skolah aku masok makmal ngan memegang satu kotak dari Pos Laju... err, bile mase aku ade order barang besa-besa camnih?salah orang ke ape nih? tapi aku sambar je... sekali, bile tengok nama penerima, errrmm... ade link blog aku...... dari sape eh? :p


Ceritanya bermula kat SINI =p


dapat kotak besa! haaa...


huyoh!! baju ape nih??? :p


peeeerrghhh.... dari Abang Ben! ;)


jeng jeng jeng.. heheh... ni laa baju Kelab Blogger Abang Ben Ashaari.. perghhh... macam tak pecaye da siap, dan da sampai.. lengkap, cantik, takde cacat cela, dan yang paling best nye, aku orang ke 5!! yeay!! heheh.. tak tau sape 4orang pertama (1st, rasenye Abg Ben sendiri), tapi rase seronok ade dalam top 5.. heheh.. (eksyen sikit).

aku rase, agak rakus gak aku koyakkan kotak Pos Laju nih.. tak rupe kotak dah..haha.. tak sabar woo.. aku macam dah tau dari sape pengirim nih.. jadi, buat Abang Ben dan pencetak baju nih, terima kasih banyak-banyak ye.. ade event ape-ape nanti, kasi jemput la ye.. kompem baju ni yang akan saye pakai.. yeayyhh... Abang Ben power~ ;)





p/s : da sarung, dan muat.. tapi, skang ni, aku da muat-muat saiz L.. dulu, M pun buleh lagi.. haaiihh...

yang merapu meraban :



4 comments:

Jones said...

terbaek laaa...

fyna said...

waaaaa.....dasat la....blogger hebat nih....den pun tak boli laie..

Belog Sambal Belacan said...

bestnyerrrr...:)

shahrul said...


Jones : thanx bro! ;)

fyna : ah ko..jgn nak mengade..ko lg power.. :p

Sambal Belacan : hohoo... ;)