Pengikut Blog Kering =p

Sunday, July 4, 2010

Yeeeaaaaaaaaayyyyyyyyy~~!!!!


hahahaaa...ini adalah pertama kali aku menjerit sampai bangun daripada kerusi bile tengok bola.hahahah... sangat2 gile bes bile dapat tengok faveret team korang dapat meneruskan kemaraan kan??hahaa.. ape aku merepek nih..

tadi, baru je lepas abis tengok Germany vs Argentina... memang tak kelip mate tengok dorang main.. mula-mula game memang syiok ah.. fight sane sini.. alih-alih, Germany leh lak dapat goal kan.. minit ke-3 lak tuh.. goal terawal dalam World Cup kali nih.. kalahkan mase gol Gerrard mase main ngan sape ntah aritu..hahaa.. gile bes.. bile da start ade goal, mule laa Argentina menggelupur nak carik goal.. tapi, hah, hambek ko, Germany bantai lagi, lagi dan lagi.hahahah.. gile bes dow.... amek ko, kua bahase rojak aku.hahah.. sampai mase nak abis pon dorang leh create goal lagi. aku rase macam tak caye je leh goal.. memang longgar gile dah benteng Germany.hahah..

dah goal, ape lagi kan, bangun dari kerusi sambil jerit "GOOOAAALLL~~~" lama-lama, sampai abis sakit tekak aku jerit.hahahah.. best gile game malam nih.. main ngan England, ade gak dorang bagi goal belas kasihan.. tapi, ngn Argentina, hahaa, jangan harap la der... hahah..

walau ape pon, game malam ni memang best.. Germany terbaeekk~~ :p

p/s : sakit teros perut lepas jerit banyak-banyak.hahah.. :p



9 comments:

peaNut said...

yeeaaayyy!!~
peanut pon suka gak germany menang..harap2 dia org leh masuk final n menang piala dunia tahun ni kan..huhu

Dyna Yvonne said...

yeahhh~
german best!!!


>_<

shahrul said...


Confirm Germany leh gi Final!!
ade star2 yg cukup hebat,player tinggi2..ade advantage di situ..

:p

peaNut said...

go germany go!!huhu..kita sama nk germany ke final...

farahfatihah said...

org lain sakit tekak pas jerit, kamu sakit perut plak ek hahahaha

PinQib said...

hehe.. ak x penah teruja tengok bola kecuali untuk pasukan Slovakia lawan itali.. ;/

Jum singgah belog Pink!

Tips menjadi comel !

shahrul said...


peaNut : hohoo...ya betol...go Germany!! Klose ensem..hahahah.. :p

farah : hahahah..sakit perut sebab tengok fan Argentina kat meja seblah wat muke..hahahah.. :p

PinQib : hehe,Itali??abis dah..heheh.. :p

Redbloodsnow said...

asal entah mood akak tgk bola taun nih suram muram...langsung x layan world cup musim nih taw..huhu

shahrul said...


Kak Zie : hehehe...maybe takde mase kot nak tengok kak..yela,akak bz ngan keje,malam maybe takde mase nak tengok,ngan tido xcukup.. :p