Pengikut Blog Kering =p

Monday, August 2, 2010

Aku Mabuk~ =p

arghhh...penat gile la weh...adeh...hujung minggu yang sangat3 penat... sangat pack aktiviti aku sampai aku rase macam tak tido pon..huh..

petang jumaat, biase la kan, balik pj lepas abis waktu kerja..sampai pj pon dalam pukul 7lebih camtu..so,relax laa kejap... tapi malam tu, ayah buat sup daging..hahaa..ape lagi,melantak sakan laa aku ngan mende alah tuh..ah,aku tak kesah, ape nak jadik,jadik... da lame woo tak nelan sup daging camnih..(padahal minggu lepas pon ayah buat kot!hahah..)

dalam pukul 10.30mlm, mmber ajak bersukan pulak..so, pegi aje..perot ni makin memboyot, so memang kene besukan sentiasa..dala workout da lama tinggal.hahah.. adeh... start main badminton dari 11 smpai la 1pagi.. balik, gi umah abg nik,tunang akak.. lepak mkn ngn die jap,pastu tengok movie..jam 5.30pagi baru nk tidoq.hahahah..

sabtu, terjage jam 1petang.yeay..hahah.. hari ni, tolong mak beli barang2 dapur..anak laki sorang maa.. ape je yang susah2,aku kene gi carik..harus..keh3.. lewat ptang ckit,gi basuh moto, lepak minum ngn mmber.. tapi baru je nak lepak,ujan la plak.. balik umah suda..

malam, aku ade plan ngan 2mmber skola rendah, wan dan linda, gi survey hotel2 kat shah alam untuk majlis bebuka ramai2,merangkap reunion batch aku la..so,pickup linda,gerak gi shah alam,survey 3-4hotel,pastu balik.tu je.hahahah.. balik ngn tergesa-gesa, dah jam 11.15mlm, teros gerak sunway pyramid, nak tengok wayang lak..mmber da beli tiket pkul 11.30mlm.haiyoo..ape lagi,memang speed abis ar kan..abis kotor la ckit moto...tapi takpe..tengok cite The Sorcerer's Apprentice..bes gile...korang kene tengok..sebab?aku tak tido bile tengok cite tuh..keh3..balik jam 4,bumm!!tidoq.. :p

ahad, awal pagi da bangun, ikot family gi kenduri arwah arwah ayah pak teh, kat senawang negeri sembilan.. ngantok gile nih..tapi xde lak nak tido..sampai sane, mase tahlil,terhangguk2 aku.hahah..gaye mcm berzikir la konon..tuii..tapi sebab aku ikot abg nik,ayah mak kereta lain,so kitorang brdua balik dulu. aku nak rehat..malam lak, aku ngan abg nik ade bisnes sikit nak diceritakan ngan wan.. dari jam 11,sampai jam 5pagi.. ni bkn MLM ar..hahahaa..ni bagus punya..tapi,bayangkan....aku kene balik SABAK BERNAM jap lagi tu..hadoih..balik umah,pack beg,teros shoot balik...aku TAK TIDO!!perghh..rabak mate bawak moto..120km/h - 130km/h kot bawak moto tadi..jalan clear,leh la kan..tapi,perghh..sejuk gile...

sampai sekolah..hadeh...aku mamai..takleh bukak mate...ape lagi..bumm!!kene tido..kalo x,migrain aku datang..

so,weekend nih,sangat meletihkan,tapi bes..aku enjoy,aku terase kepenatannye...well,itu saje bebelan aku untuk hari nih.. :p



yang merepek meraban :



5 comments:

farahfatihah said...

biasanya kalau weekend penat sgt, monda amik cuti je huhuhu keje gak ke?

Redbloodsnow said...

aiyoyoy dik...cam meletihkan jek perjalanan ulang alik tuh...huhu

shahrul said...


Kak Farah : hahaa...kije aje...nk wat cmne kak..berbakti utk negara..cewaahh,ayat xbley blah..hahahah.. :p

Kak Zie : mmg penat kak..tp nk wat cmne...kene gk blk kak.. =)

PinQib said...

letih tu membuatkan perjalanan lebih bermakna..


Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Sapa nak elaun?


I’m no good in having relationship


30 days searching for love

shahrul said...


Pinqib : betol3...sangat bermakna dan byk tglkan kenangan bes.. =)