Pengikut Blog Kering =p

Wednesday, August 4, 2010

Exam!!!! Arrghhh~ :(

waaaaaaaaaaaaaaaarrghhh~ esok aku ade exam.. exam peperiksaan perkhidmatan awam... tapi yang sangat bagusnye adalah, AKU TAK BACA APE-APE PON!!terbaek~ adeh...

gile la ko ni ayai.. ko tak takot fail ke ape?? ko ingat bile leh bawak buku, ko leh lulus la??weh,ingat balik, berape tebal buku tuh... SETENGAH JENGKAL okeyyy~ adeh.... camne nih.. camne nih...

tengah serabut nih.. camne laa nak handle mende exam nih... pening aku.. pening.. serabut gile bhai... jap lagi nak balik PJ... exam kat Serdang.. so, malam ni je la pluang dan masa yang ade untuk belek-belek buku tuh... adeh..

doa-doa kan la aku dapat buat exam tu eh.. walaupun bukan dengan jayanya, tapi paling tidak pon, dapat jawab semua, dapat faham semua, dan tak banyak tembak!! keh3...

pape pun, WISH ME LUCK FOR TOMORROW OK? =)



yang merepek meraban :






7 comments:

MahaMahu said...

Tu lah doa tanpa usaha tak akan berhasil... jng putus asa ok teruskan study smart...

PinQib said...

good luck weh.. jgn malas sngatt


Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Sapa nak elaun?


I’m no good in having relationship


30 days searching for love

iEn said...

semue soklan tembak2 ker? kalau ade soklan yg ada isi kosong tu leh goreng2 skit.. hehehe.. anyway good luck :D

farahfatihah said...

g tagging setiap tajuk sbb nnti senang nak refer...sure boleh..senang je..akk amik sekali je tau dah lulus hehehe

shahrul said...


Mahamahu : hohoo..tq2 bro.. :)
pinqib : thanx weh~ :P
kak Ien : hahah....mmg tembak2 aje kak..hadeh... :p
Kak Farah : hohooo..memang da tagging dah buku tuh..tapi..hadeh... :p

Anne Boleyn said...

salam..

good luck yer untuk exam esok. since tak prepare ni kena study smart. :) all the best! :)

btw, thanx sebab sudi bagi komen kat blog Anne Boleyn.


p/s: jom baca entry pasal MTV Worldstage. :)

shahrul said...


Anne : thanx! =)