Pengikut Blog Kering =p

Tuesday, December 6, 2011

Hadiah Perkahwinan Kak Zie.. =)

sangat lambat aku hapdate blog nih ngan entri ni.. tak tau ke mane mood berblogging dah pegi... ha, jumaat lepas, curi-curi lari ke pejabat pos kejap, untuk pos kan hadiah kawin untuk Kak Zie... siapa Kak Zie? haaa... die sifu, mentor, pemangkin idea dan semangat aku untuk mula berblogging nih.. dan blog Kak Zie la blog pertama yang aku selalu jengah, dan dari blog la kami kenal.. =)

Majlis pernikahan dan sanding Kak Zie pada 11/11/11 dan 12/11/11 yang lepas, sememangnya hari yang agak kecewa bagi aku.. kenapa? sebabnya, dah setahun lebih aku plan nak pegi... da semangat.. tapi, terpaksa cancel sebab mase tu aku sangat sibuk dengan assignment, dan sebab aku tengah study part time, jadi tak dapat jangka, bila aku free, bila aku sibuk... sedih gile kan? haaiihh...

kecil tapi bermakna...cewaahh... :p


tapi, tak dapat pegi, tak bermakna tak dapat sampaikan apa-apa untuk Kak Zie... hadiah yang hanyalah sekecil-kecil hadiah ni jela yang mampu aku sampaikan, terbang menyeberang Laut Cina Selatan.. cewahh.. haha.. untuk Kak Zie, semoga akak suka dengan hadiah ayai yang tak seberapa ni, tapi ayai rasa, ianya amat berguna sepanjang hidup akak di dalam alam perkahwinan dengan Abang Dillah.. InsyaAllah.. =)





p/s : tak dapat cari pembalut merah, tapi pink pon buleh kan kak? :p

yang merapu meraban :




4 comments:

.: iEyLa :. said...

wahh...adiah ape la tu... :p

nurul atikah said...

Macam tau je apa isi dia. Lalalalaa~

Redbloodsnow said...

alolo...so sweetttt bagi akak gift bagai. sadly ayai tak dpt dtg. tp takpe dik. akak paham. jauh maa..hehehhe

btw, akak dpt recieved dh this lovely wrapped parcel :) and i love the gift!

1st org bagi buku motivasi suami isteri taw :) thanks ayai

shahrul said...


Ieyla : cube la teke.. ;)

nurul atikah : eh,sebok laa...

Kak Zie : heheh,maseh kak sebab suka..pening woo nak cari hadiah akak ni, xtau yg mane 1 yg ssuai.heheh..ape2 pun,sama2 kak.. ;)