Pengikut Blog Kering =p

Tuesday, February 16, 2010

Ayoyoo.....

hait!! hohohoo..cuti yang agak lame.. dan agak lame gak aku tak hupdate blog nih... nape??hahaa.. sebabnye... heheheh, ade ler.. so,kalau kengkorang nak tau ape yang aku wat mase cuti-cuti nih.. korang kene la senantiase menjengah dan mengorek-ngorek cerita, entry serta cencarutan aku yang terlatest k??

heheheh..

see ya :-)


7 comments:

Anonymous said...

ingat die sorang jer laa kot yggi pangkor..

shahrul said...

wekwek~!!

:D

hans said...

best ker pulau tu?

Redbloodsnow said...

tuh la aku tgk blog ko nih kan dik, bersawang giler. giler pemalas adik aku nih nk nyinggah bersih umah. taw ler dok seybok kehulu ke hilir ngan dslr tuh

curik kang...hahaha :P

shahrul said...

Hans : ermm, memang best kalau dapat pusing pulau sampai abis,enjoy semua yang ade kat pulau tuh..

Kak Zie : hehehe, bukan malas nak hapdate entry ni kak.. tapi takde mase ngan takde idea je nak curahkan kat belog nih..hehehe..

:P

MiSZuE said...

ohh g pangkor xajak en?
best ahhh hehe

shahrul said...

Kak Zue : hehe..bukan xnak ajak akak.. tapi takot tak terajak..nanti akak mabok laut,xpasal2 kene tinggal kat jeti je.hehehe.. :P