Pengikut Blog Kering =p

Tuesday, February 9, 2010

mengAWAN......memang bes.......




hahahahah~!! semacam je tajok entry aku nih.. da macam nak kene banned je nih.. hahah.. gilo apo.. sebenanye, ape yang aku nak cite nih takde kene mengene pon ngan entry yang agak teeett nih..hahah.. tapi dari segi suku kate tu, ade ar sikit..

okeyh.. minggu lepas, hari sabtu, aku gi tanjung karang ngan ayah, mak, dan ayong(kak long) untuk berubat.. so, kalau dah name pon bejalan jauh, SLR mesti ade.. mesti kene kepit bai.. baru ade feel nak bejalan.. hahah.. so, bosan-bosan, macam biase, snap sane sini.. tapi takde angle atau enviro yang menarik ati aku la.. entahla..sejak dua menjak nih, serabut je nak carik angle.. hahah.. tapi, haa.. gerak gi tanjung awal pagi, matahari pon baru nak naek, langit biru, awan cantek.. haa, ape lagi... mari kite sambar..... hahahah..




1st, aku aim nak snap cahaye matahari.. tapi entah, da name pon dok dalam kreta yang begerak, memang tak syok langsong nak snap.. adoih... tapi, ade lagi satu angle baek punya.. awan.. heheh.. aku ade la gak snap 5-6 angle awan.. cantek tak cantek tu aku nye pasal la kan.. dah aku yang snap.. hahah..



tapi dah sampai tempat nak berobat, aku kene sound ngan ayah, "jangan maen mende tuh.. ni datang nak berobat"... hahah, malu seyh.. aku da siap pegang, nak snap mase urut, tapi ayah tak bagi lak.. ape lagi.. simpan ler dalam kreta..

balik, singgah jap makan kat sek11 shah alam, pekene nasik ayam.. entah, ayah kate sedap.. aku makan, macam biase je.. tapi dasyat.. ayah gerak dulu gi carik meja. biase la, memang ramai kalau tempat da femes.. tapi baru sat-sat ayah dudok, aku lak sampai, nasik tu pon sampai.. siap ngan ayam nye.. wah, memang ekspres gile kedai nih.. hahah.. so, sape-sape suke makan nasik ayam dan tak suke tunggu-tunggu, gi la gi kat kedai makan kat sek11 shah alam, besebelahan dewan.. orang loaded-loaded dok shah alam tu pon bedal je nasik ayam kedai tepi jalan camtuh.. sedap nye pasal.. tapi, ni lagi skali aku lupe nak capai SLR.. lapo nye pasal.. hahah..

sampai rumah.. nak tido je rasenye.. perot pon da kenyang.. heheh...



p/s : pakcik timan tukang urut tu pandai, die tau aku nih kuat nangis.. ade ke patot?????? hahahahah.. :p

8 comments:

MiSZuE said...

hoho memang mengawan best

lawa pic
bravo!

Redbloodsnow said...

nice shot bro!!!

shahrul said...

hohohoo...
tenkiu 4 both of you..

akan dipertingkatkan lagi sekil-sekil yang ade..

;p

Redbloodsnow said...

haaa jd lah ptographer yg superb okeh. leh mai cnie ambik pic akak kawen ...hahaha

shahrul said...

hohohhoo..
insyaallah kak..

;p

nurul atikah said...

hahaha, x dapat di sangkal kan lg !
cengeng !

F U N F A B U L O S I T Y said...

owww..lame2 terrer ah tuu-nani uploads lagi eaa pic yg best2!huhu ;D

shahrul said...

hohoo..
orait bro~!!