Pengikut Blog Kering =p

Tuesday, July 12, 2011

Akhirnye.. Tamat lah sudah...

sangat berabuk lah wooii blog aku nih..haha.. maap,maap... aku memang kebizian yang gile-gile nye seminggu dua nih.. assignment melampau-lampau, keje stress gile, kekangan masa lagi.. sampai nak keluar meroyan pon tak buleh.. korang bayangkan la..

setiap malam aku try wat assignment nih.. dalam BI ye adik-adik.. wat esei yang nak 2k-3k perkataan.. banyak nak mampos.. pastu nak article yang leh sokong ayat dalam esei.. mane nak jumpe banyak-banyak.. nak pikir ayat lagi.. serabut gile.. dah la ahad lepas last day submit.. well, standard la kot, student wat keje last minute.haha.. so, 1st assignment aku submit petang, so laju lagi la proses nye, normal lagi.. tapi bile nak submit 1 lagi nih, siap pon 11.30malam, tamat pukol 12, haaa... time nih, trafik kaw-kaw nye la kan.. ramai gile kot nak submit time nih, sampai kan bile aku nak submit,proses jadik lain.. aku da pelik.. ah, lantakkan aje, aku submit je.. so, buleh.. da buleh, ape lagi.. malas dah nak tengok..


ni 1 slip resit submit aje..haa... :p


ingatkan nak tido, tapi tetibe ade bola lak.. tengok la jap.. tapi, pukul 4.30pagi da nak kene bangun, nak balik Sabak.. aku kat PJ ye time nih untuk pengetahuan korang.. so, memang rabak gile bawak moto awal-awal pagi yang sangat gile kaw-kaw nye sejuk.. haa... gi keje ngan badan dan otak yang sangat letih.. tapi, aku puas.. asimen aku da siap.. yeay... :p


Join Churp-churp Race kat SINI!!

Adakah Vios itu Menawan? klik SINI~

Exora tu bes ke? klik SINI~

Blogger?Hotlink? Nak tau? Klik SINI~

Incubus Concert for Opening.. jom vote band pilihan anda kat SINI! ;)



p/s : skang, serabut nak pilih subjek untuk sem depan, ngan final.. adeh...

yang merapu meraban :




4 comments:

Miziey said...

woa.. gilaa la panjang esei 2k-3k.. kalau gua, gua merapu meraban kaw-kaw punya.. haha..

nurpiska said...

wow hidup yang sangat pack!

Redbloodsnow said...

pilih subject yg ko bbtol berminat ek dik :)

shahrul said...


Miziey : haha,tau takpe..memang susah nak pikir ayat! :p

nurpiska : sangat2 lah pack~ ;)

Kak Zie : orait..thanx kak~ ;)