Pengikut Blog Kering =p

Thursday, July 14, 2011

Harimau Malaya Hilang Taringnya..

haa... walaupun semalam aku tak tengok Mesia lawan Arsenal kat setadium, tapi ade alternatif nyeee... haaa... gile pe, dari Sabak nak gi Bukit Jalil pastu balik Sabak.. memang tak koje ler jawab nye yob! haha.. tapi, haaa.. aku ngan gatal-gatal tangan nye, search kat Google, live streaming nye game.hahaa.. ade woo... so, ape lagi, tengok la jap streaming nye match.. :p


komen tentang game? ermm... aku tak suke 1st GK yang main... pape entah... macam takde interaksi ngan player lain je.. skill pon agak belom power lagi... masok Apek lak, ermm, sian die, sebab kene push kaw-kaw nye ngan striker Arsenal.. depan gol tuu, Apek bertungkus-lumus jage gawang, tapi bolos gak.. sedey woo.. ape yang aku nampak? Defence masih tak jadi-jadi... tak tau mane silap, mane lemah nye.. semua power, semua banyak pengalaman, tapi nape masih leh lepaskan 4goal? sampai dengan selamber nye dorang wat goal main chip-chip je?sampai GK kene keluar jauh-jauh pastu kene 'main'? ermmm... ade kelemahan kat situ..



attacking Mesia, aku suke.. kali ni aku nampak dorang semangat gile nak push.. lain gile cara push dorang berbanding game ngan Taiwan arituh.. syabas mesia, walaupun tak dapat goal, tapi semangat korang semua memang kental! bagi defence, kuatkan lagi mental korang.. gagahkan diri,berani kan kaki tapi jangan sampai wat kesilapan yang sangat mudah sampai bagi penalti..

ape-ape pun, Ngaumlah Di Depan The Reds Sekuat-kuatnya!! Hidup Harimau Malaya!!



Vote blogger kesukaan anda ka SINI!!

Jom Join Race kat SINI!!

Name card 500keping RM43 je??murah gile!! tengok kat SINI!!

Main simple game leh gi Jakarta? kat SINI!!

Pakej baru P1 kat SINI!!




p/s : Inilaahh..barisan kita.. yang ikhlas berjuang.. :p

yang merapu meraban :



2 comments:

teha said...

harap malaysia menang lawan dengan singapore nanti..

shahrul said...


yup.. Mesia boleh! ;)