Pengikut Blog Kering =p

Wednesday, July 27, 2011

Alexa rank aku... Korang camne? =p

haaa.. bulan lepas, aku baruuu je daftar alexa ranking tuh.. korang mesti tau kan ape itu alexa? tak tau, gi Google.haha.. so, menggatal-gatal tangan nih nak mencuba sumbat alexa ranking kat blog kering aku nih, untuk tengok laa da takat mane blog aku nih...



try nye try.. perghh.. jauh gile...2k nye ranking..haha. biase laa, blog ni ape je pun yang ade untuk ade dalam ranking top-top kaann.. so, start2 dah ade dalam rank 2k tu pon da kire ok la kot bagi aku.. sebab ade blogger yang aku tengok, dalam 3k.. takpe, sama-sama usaha naikkan Alexa ranking korang.. fight mesti ade.. baru mencabar bila berblogging..haha..

2.6.2011 - 2.453,426
links in - 6

6.6.2011 - 2,208,906
links in - 6

7.6.2011 - 2,111,790
links in - 6

9.6.2011 - 2,019,681
links in - 6

14.6.2011 - 1,845,819
links in - 6

21.6.2011 - 1,726,060
links in - 6

24.6.2011 - 1,571,772
links in - 6

28.6.2011 - 1,432,533
links in - 7

30.6.2011 - 1,422,817
links in - 6


haaa... camni laa bentuk ranking Alexa aku bulan lepas.. tapi bulan ni jatuh mendadak, sebab aku jarang berblogging.. adeh... susah nak naikkan balik, tapi aku akan cuba.. ranking ni bukan untuk kejar follower ke, nak famous je.. tapi untuk macam-macam benda positif.. ape die? korang pikirlah sendiri ape die ye... haaa.. ;)



p/s : teruja tengok ranking blog sendiri..haha.. :p

yang merapu meraban :




3 comments:

Rahmad said...

ok lah tu dh mengecil alexa traffic rank..


alexa=traffic blog..

simple jer kan..

tp ssh gak nak bagi rank tu semakin kecil.. traffic blog kena maintain tinggi dlm 3 bulan..

CallmeEza said...

asal xleh nk sign in ekk huhu..akaun akak poblem kot,
best baca blog ayai..simple n kelakar jgk hehe...truskan update ye

shahrul said...


Rahman : haa..tau xpe bro..ni rank da jatuh blk sbb jarang berblogging..kene rajin balik nih! ;)


Feza : haha..thanx kak! ;)