Pengikut Blog Kering =p

Tuesday, July 20, 2010

Bermula~ Episode 1 =)

hahaaa.... entri permulaan untuk pengembaraan kedua aku berjalan jauh dalam hidup aku nih.. sangat teruja, sangat gumbira.. hahah.. ok,takmo bebel-bebel lagi..

mende 1st skali, semestinye la pack barang baju smua kan... aku da plan takmo bawak banyak2.. sebab? nak balik nanti, gerenti kene pegang 2-3bag barang2 tambahan.. shopping sakan maa.. hahah..


Sikit je~ DSLR tu takleh tinggal woo.. :p



Anda terliur?? Sila tahan... hehee.. :p



ayah lak sebok masak nasi lemak ngan ayam berempah dan udang pedas petai.. perrghh.. lupe lak nak snap.. tapi memang bes.. sedap.. biase laa.. ayah sape kan.. keh3.. okey, jam 9.30malam 15Julai2010 aku dan ayah dan abg Nik (tunang akak) bertolak kat tempat berkumpul untuk naik bas...sangat excited.. dah siap passport, nak jalan jauh.. uuihh.. bes,bes..


Masa untuk bertolak! :p


jam 11malam, bertolak la bas.. oh, ye, ke mana agak2 nye eh aku nak bercuti nih??haaa...jeng jeng jeng......

:
:
:
:
:
:

Hatyai Thailand~~ :p


yeay... Saawat Dhii Khaapp.. hahahaaa... sangat teruja tu beb!!keh3... dah naik bas, macam-macam kerenah member2 yang dapat dilihat.. melompat-lompat, bising sane sini, gelak sane sini.. hahah.. happening gile beb..




dalam bas, memekak sakan kitorang.. gelagat memang gile-gile la kan..hahah.. bas tu lak high class nye bas, ade stereo bagai.. ape lagi, karok ar kan.. hahahah.. penat nyanyi, tido jap..






alih-alih stop jap kat R&R, nak makan bekal yg ayah wat tadi.. tapi!! adeh... ade sesuatu terjadi... adegan dan perkara yang tidak diingini berlaku juge... adeh... nak tau ape die?? tungguu episod seterusnye.. :p

p/s : hilang dah suare, penat nyanyi! hahah.. :p



4 comments:

4zir4 said...

kalo sy ade skali.mesti sy akan ikot jgk kn.emm..rindu same ayah din n group agen 359.. tp apakan daya, sy sdiri sudah keluar dr group agen 359.pape pn GUDLUCK utk misi akan datang kay

impish_yatie said...

waaaaaa...bestnye g becuti!!!kite xg mne2 pon..=( huhuhu

Anne Boleyn said...

ayah awak cool gile kot! masak kan nasi lemak ayam berempah tu. betuah betol awak ada ayah camni huhu. nk jadi anak angakat ayah awak ley? hee :)

best nye jenjalan.. :)

1st tym ke sini..sll la dtg blog HLN lagi err lpas ni. :)


p/s: jom baca citer anne boleyn di GH! :)

shahrul said...


Ajieieiera : eh,mesti..tau dah,gerenti ikot nye..kah3.. :p em,pape pon,thanx ya~ :p

Yati : hohoo..memang bes.. kene follow episod2! :p

Anne : hahahaa...he's a coolest man! terer gile..smua tu try je,tp mmg jadik..er,ayah angkat?eh,buleh!keh3..ok,akan disinggah! =)