Pengikut Blog Kering =p

Monday, July 12, 2010

Aku Gembira... =)

ape maksud tajuk tu?hahaaa... setelah sekian lama aku menunggu dengan penuh rasa tabah, sabar dan bersungguh-sungguh, akhirnya, tiba sudah..hahaa... ape yang dimaksudkan tuh? hahaa... sambungan dari entri NIH ok..

setiap hari aku tanye guard, "Bang, package saye ade sampai tak?" hahahah.. sangat2 tak sabar woo... ape yang aku maksudkan?hahaa.. present dari Kak Zie Lorr.... dari entri yang LEPAS ni, mesti korang dah leh tau ape die kan? hahaaa... katenye nak bagi kain ela untuk aku, so memang aku tunggu-tunggu.. dah berhari-hari aku tunggu, akhirnya!! yeaayy!! da sampai wooo....

tapi, besa package nye.hehe.. dengan hati-hati nye aku bukak..cermat woo.. satu persatu, dan....
:
:
:
:
:
:












fuyoooo... siap bagi kotak lagi tu kak.. heheh... sangaaatt la redbloodsnow gitu.. mau merah aje eh kak..hehe..



tapi kak.. nama saye salah eja.. patot nye, SHAHRULLAIL.. hehe.. agak susah kan kak? welll... (bangga sejenak).. wuahahahahah! :p



adeh.. kad nye, kabur.. kamera fon ni wat hal.. pehal ntah.. tapi, ayat nye berbunyi begini.............. ha, dengar x?? wuahahahahah.. :p



Kak Zie kate, die mintak maap sebab lambat pos.. its ok ler kak.heheh.. tak sempat wat baju raye aidilfitri, raye haji ade lagi.. heheh..

so, ni laa kainnye.. ala-ala choco gold laa.. hahaaa.... lawo kan?kan? :p



kain tu dah dtinggalkan di Pj, mintak mak try anta kat jiran... lagi 1, Kak Zie ade bagi card nye.. tapi, tak tertangkap lak gambo nye.. lupe.. keh3... pape pon, mende yang wat aku sentiase pikir hari-hari sampai tak wat keje nih, da sampai.. Jumaat lepas..hahah, baru nak cakap.. :p

so, pada Kak Zie, maseh banyak2 terbanyak3 kak.. saya hargai sangat2 hadiah akak nih.. maseh kak! =)



p/s : buleh sampai terbayang2 pakai kain nih bile da siap jadik baju..hahahah.. :p


6 comments:

Hana Faza-same person said...

fuiyoo! baju raya warna gold nnti nih..heheh

eh cop, dok sabak bernam rupanya..dekat dah ngan tanjug malim..meh la dtg raya umah akak nnti..hehehe

shahrul said...


baru la terserlah kak..heheh..
err,saye keje di sabak,tapi bukan budak sabak.hahah.. err,jalan nak ke tanjung pon saye xtau kak..cmne..kih3.... :p

attoae said...

nak baju melayu j0h0r ke cekak musang nihhh...??? sy b0leh tlg jahit kan... memang pakar tang jahit-menjahit nihhh... ;p

peaNut said...

yeay!!ada kain baju raya free la..bestnyerrr...kalau baju dh siap nnti..harus wat satu lagi entry..utk tayang kat kak zie kan..hikhik

shahrul said...


Attoae : err...cekak rimau ade x??hehe...xminat bju melayu johor lor..so,cekak musang aje..xpe,udah dihantar kat umah jiran..nway,tenkiu! =)

peaNut : hohooo...itu mesti..heheh.. :p

farahfatihah said...

aikk nape zie xbg kat akk gak ek???? nak kena babab c zie nih!! hahahaha