Pengikut Blog Kering =p

Wednesday, July 21, 2010

Ketinggalan... Episode 2 :p

aduuhh..bz memanjang je skang nih..pagi petang keje, malam bz.. adeh.. penat, tapi pape pon, blog tetap kene hapdate.. sori pade sape2 yang blog nye tak disinggah.. akan disinggah kemudian ye.. ok, sambung cite Episod 1.. jom layan...

ok, kitorang da penat melalak, nyanyi lagu rock jiwang, lagu indon, sampai ilang suare, da penat, tidoq la jap... alih-alih, kene kejot.. benti kat R&R mane entah.. so, makanan yang ayah masak tu, bawak turun la kan.. makan awal pagi woo.. ahahah.. xpenah aku buat, tapi sental je la..

da bawak polisterin turun, tapi, eh, patotnye, ade 5bekas.. 2bekas nasi, satu ayam, satu timun, dan, eh???? mane udang masak pedas petai?? -_-

aku senyap..hahahah.. TETINGGAL~!! oh nooo....... lauk yang paling sedap tetinggal~~ gile sedih woo... smua yang ade kat situ siap da dengar cite dah, yang udang tu sedap.. tapi, ayoyoo.. tetinggal kat tangga tempat tunggu bas tadi... sedih muke ayah.. memang lama gile die masak smua tu. dari petang, smpaila betol2 time sebelum nak gerak... alih-alih, tinggal... em, jangan sedih ayah... ayai ade gak salah, sebab tak tolong pack kan smua tu masok dalam bas.. sori ayah...



lapa,lapa!! jom makan.. tapi~ Sambal Udang petai takde~~ :(

so, kitorang makan jela ape yang ade... tanpa sambal... tapi abg nik gi beli sambal kat kedai R&R tu.. jadik la, wat pemedas mulut, daripada takde langsong... muke ayah, senyum tapi hati die sedih, tak dapat bagi member2 rase masakan die.. ayah masak memang terbaek~ sedap... ade petai tapi xde rase kuat bau petai tu.. power kan? tapi ape kan daya..


muke-muke keciwa~ keh3... ;p




so, da kenyang, gerak balik teros ke Utara... tapi, hahahaa.. sambong karok lagi dalam bas!hahahah.. tak reti2 penat n ilang suare.. gile kan?hehehe.. destinasi seterusnye, Plaza tol... tak tau katne.. sebab? tido laa..hahahah..
Nantikan episod seterusnye.. =)

p/s : tecekik makan takde sambal.. nasib baik ade paip air kat seblah.. teguk aje.. kah3.. :p



2 comments:

Anne Boleyn said...

laaaa..syg nye la tertinggal sabal tuh huhu sian ayah penat masak. tp tak pe la..tak de rezeki la kwn2 awak nak rasa sambal petai tu. :)

shahrul said...


Sangat rugi wooo... cukop rugi...smbal tu saaaangat sedap...skali ngap,rase nk tmbh lg 5-6kali ngap...keh3..

:p