Pengikut Blog Kering =p

Wednesday, July 7, 2010

:: Hitam Itu Menawan ::

Apesal tetibe aku rase mabuk2 nak wat tajuk ala-ala gedik camtuh? hahahah.. takde maknenye aku nak bercintan-cintan di sini ye.. tajuk entri kali ini, hahaa, khas untuk contest Miss Yani kite nih... walaupun aku tak kenal, tapi ini dunia blogger kan, mesti laa saling berkenalan dan menambah rakan.. so, ape salahnye? heheh..




okeyh, ini adalah pertama kali aku ditag untuk masok contest ape-ape pun.. disebabkan Cik Peanut nih dah tag aku untuk contest nih, so mesti ler aku tunaikan... hahaa.. okeyh, tema contest nih hitam... iaitu, gambar engko yang berwarna hitam.. tapi bukan semua hitam.. ape yang tinggal nak tengok kalo smua itam?hahahah..

okeyh, syarat-syarat nak ngejoin contest nih.. iaitu.... :
-->>menjadi follower missyaniabdullah..
-->>gamba mesti hitam putih..korang edit la jadi hitam putih -->>gamba bebas janji hitam putih..
-->>buat entry khas dalam blog korang kenapa korang suka pic itu dan link kan kepada belog missyaniabdullah

-->>kena letakkan banner contest di side bar belog korang...and mesti link kan pada belog missyaniabdullah

-->>sila tinggalkan link korang di bawah contest ini missyaniabdullah nih.. senang nak usha
-->>tag kan kepada 5 rakan blogger yg lain
-->>contest bermula pada 1hb Julai 2010 - 31 Julai 2010.. keputusan akan diberitahu seminggu dr tarikh tutup.
-->>hadiah menanti anda : 1st place - album gamba 2nd place -coklat




so, aku da buat.. dan, aku xtau pade sape aku nak tag.hahahah.. kalo tag tak cukop 5orang xleh ke?hahahah.. tapi pape pun, entri ni da siap.. dan yang di atas ini laa gambo yang aku pertaruhkan.. ok ke idak, tak tau ler teman.. teman jarang gile dah snap gambo sendiri.hahahah..

pada mangsa-mangsa tag, sila-sila la join contest ni eh.. jangan marah saye..soriii.... hahahah... :p

1. Kak Zie ( hahahah :p )
2. Maituty
3. PinQib
4. ArdiniHumaira
5. PuanGajet

okeyh, pada MissYani, sila judge baik-baik ye.. pada Cik Peanut, maseh tag saye ye.. :)



8 comments:

Hana Faza-same person said...

ala, takde gmbor hitam puteh la..hehehe

hutang tag lah ek:P

tq sudi tag akak ..LOL

shahrul said...


hahahah..edit biase2 je kak...bedal je..hehe..
okey,ur most welcome kak! =)

peaNut said...

good job..hehe..mmg pening miss yanie tu nk pilih pemenang nnti kan..huhu

ardinihumaira said...

haaa kan dni dah kena tag. hehe.. okay dni jawab skang :)

Redbloodsnow said...

akak mls nk buat leh x??? miahahahahaha. ko nih yai. taw akak mls jwp tag. ko taggggg jugak watpe. gatal ek??? hahaha :D


P/S:
-->> Parcel akak dh smpai lom?

shahrul said...


PeaNut : hehehe.. da xde name lain nak ditag..kasi bubuh aje.. :p

Kak dini : sila buat ye..tenkiu! =)

Kak Zie : wuahahahah..sebab tu statement kat entri saye kat nama akak tu ade gelak.hehehehe...
err,setakat ni,xsampai lagi kak..xpe,i'll wait.. =)

PinQib said...

huu.. ak menghadapi menggunakan kamera ni.. tp nnt esok2 kot ak wat entry sal ni.. bz la sharul..

ok..

Jum singgah belog Pink!

Takdir yang mendukacitakan! !

Tq

shahrul said...


hehe...xpe2...take ur time eh.. =)