Pengikut Blog Kering =p

Thursday, July 22, 2010

Persinggahan~ Episode 3 =)

hahahaa.... Plaza tol,oh Plaza tol.... keh3.. aku mcm penah gi tempat tol nih, mase gi umah kak sedara kat kedah.. tol ni pon memang da masok kedah..hahah.. ayah kejut suro bangun smayang subuh, so smayang subuh ramai-ramai.. lagi afdhal berjemaah kan? =)



cantik gile kan?? :p

dah abis smayang, rilek jap, amek udara, lihat suasana sawah waktu cahaya matahari baru nak kua tapi gelap lagi.. bes woo.. sejuk je... sempat lagi snap-snap muke orang 2-3kali.. tapi muke aku takdak.. tula BES nye bile engko je yang hado DSLR..hahahah... takpe, den tak kesah... ado ko takdo ko, samo yo.. heheh..

okey, sambung perjalanan, kitorang singgah lak kat CTC.. tak tau ape name penoh tempat nih.. tapi tempat ni,ade kaunter untuk dapatkan tiket keluar masok Thailand nanti..








kene turun, bagi passport kat ketua tukang kutip passport.hahah.. sambil2 tu, lepak jap.. tapi, perghh, semua barang kat situ mahal gile-gile nye.. tak sanggop aku nak beli.. ape lagi, dok pau pau je la..hahahah.. pandai~~ :p




da sejam tunggu, akhirnye siap mende tu... ape lagi?? bertolak ke sempadan Malaysia dan seterusnye memasuki THAILAND~ yeay~ hehehe...

nantikan episod seterusnye~ :p



6 comments:

MahaMahu said...

singgah nak g maner ni... nak ikut...

farahfatihah said...

alamak dah jauh ketinggalan dah..dah byk epison rupenyer huhuhuu enjoy ur holiday..ehh holiday ke? bantai je la hehe

ardinihumaira said...

whoa... bestnya! tentu ada ole2 untuk zie kan kan kan ^__^

Anne Boleyn said...

wawawau! betullah gambar 2nd tu cantik! :)

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/


Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

uhhhh masuk thailand wahhhh tak pernah lagi pergi sana

shahrul said...


MahaMahu : ikut dlm mmpi aje~ :p

farah : hahaa...memang holiday pon.. :p

Kak Dini : heheh.. mesti ler ade kak~ :p

Anne : haa,cantek kan? =)

Afzainizam : haaa..try2 la gi sane..bes~ =)