Pengikut Blog Kering =p

Tuesday, October 4, 2011

Cepat sihat ye, anak Pak Ngah..=)

seperti mana yang korang tau, bagi yang tau la kan, skang nih aku dok kat Sabak, keje kat sini.. so, bile weekend je, takde pape halangan aku akan balik ke PJ.. so, memandangkan skang nih Ayong(akak) tengah berpantang kat umah mak ayah lagi, memang aku akan dapat jumpa Rayyan, anak buah sulung aku..

rindu betol bila dah 2minggu tak balik.. last jumpe Rayyan, masih berambut, muka kecik lagi, tapi kene sawan kulit(kulit berkerak-kerak).. balik je aritu, haaa, hamek ko...



bulat gile! :P


haha.. da gondol, tembam, kulit da elok.. Alhamdulillah.. anak pak ngah dah sihat ye.... bandingkan Rayyan dulu ngan skarang kat SINI.haha.. tapi, time aku balik tu, die selsema.. adoih.. tang ni aku paling risau.. entah, mungkin sebab tak penah dok jage baby sebelum nih.. bile Rayyan da tembam, pastu kene selsema lak, die nye pernafasan, memang takyah cakap la.. korang leh bayangkan kan.. risau sangat2.. Rayyan susah nak bernafas.. kahak banyak.. bila sampai waktu aku dengar Rayyan buat bunyi macam tak cukup nafas, hadooiihh, lemah rasenye badan ni, risau lain macam.. lagi-lagi, waktu nak tido.. aku tido sebelah ibu ayah die, tapi entah nape, die wat bunyi sikit je, aku yang tejage.. haiihh..

betapa risaunya aku.. lain macam.. haha..tapi, harap-harap weekend ni bila balik PJ, Rayyan dah sihat.. leh laa main angkat-angkat die banyak2.. lagipun, Rayyan makin besar, makin senang nak pegang.. kalau sebelum nih, fuuuhh, lembik je, seram woo nak angkat.. :P




p/s : comel macam aku dulu-dulu?hahaha! :p

yang merapu meraban :




5 comments:

4zir4 said...

Pak ngah bila nak ada anak sendiri lak :P

Faaein Talip Roy said...

bila dah risau ni... dah ada gaya nak timang anak sendiri ni.. hehehe..

comel la rayyan .. =)

biha yahya said...

alolo ! comel sangat . tembamm :)

cepat sembuh ye rayyann :D

biha yahya said...

comel laa rayyan ! tembamm sngatt. cepat sembuh , ckp kat rayyan :)

shahrul said...


hahaa...maseh semua! ;)