Pengikut Blog Kering =p

Tuesday, January 5, 2010

terBangga seJenak....

muahahahaaa... daripada pukul 5.30 tadi, sampaila skang nih, akhirnye siap gak..siap gak ape yang aku nak edit daripada awal bulan lepas lagi.. hahah.. ermm, memangla tak seberape pon ape yang aku edit.. tapi bagi aku, ape aku edit, memang banyak.. kene copy tu, copy ni, edit tu ini, upload tu ini, try itu ini.. perghh.. saket pinggang nih..

so, kalau ade yang menjengah muka surat nih, sesila la kengkomen ye.. terutama muka-muka yang tertimbul kat belog nih.hahah.. tak banyak pon takpe.. tapi asalkan ade pon ok aje..heheh..

:p


p/s : pada sesape yang rase xok, jgn ler komen terok2.. memang tak approve ler jawabnyer.. heheh..  :p



10 comments:

Anonymous said...

poyo...

shahrul said...

jgn la jelez syg...
hehehe..

:p

nurul atikah said...

ouh, ok jer .
haaaa, dah komen :P

shahrul said...

tenkiu2...

Dilakochan said...

wink wink!
dah bertambah semart belog anda.
Gud job!

shahrul said...

hehe, tenkiu2..

:D
:p

Redbloodsnow said...

lawa². haaa..edit pic akak lak mehhh mehhh :p

shahrul said...

heheh..
leh je kak...
akak sebut,bg je gmbo2 akak..
akan teredit la gmb tuh..
gmb blur,xterang,akan sy wat jd cm gmbo tgkp pkai dslr..
hehehe..

:p

Anonymous said...

poyo jer moncett ni!!!!!!

shahrul said...

Anonymous@Anak Mouse : wekwekwek..jeles makcik nih..hahahah..

:p