Pengikut Blog Kering =p

Wednesday, January 6, 2010

TerPenaTan...

adoih... penat.. penat.. nape la keje banyak gile rini.. adoih.. sepanjang hari ade je keje.. selalunye, bile datang lambat(hahah,kantoi), takde lak banyak keje.. lagipun, rase malas je nak wat keje.. entah nape rini, bile sharp je waktu masok keje, perghh, aktif tol badan nih nak exercise.. entah ape nye jin dah masok kepale nih.. ni jin raJIN...hahah..
mula-mula, wat DHM untuk PC baru sampai 2minggu lepas.. ade 21bijik, sekali server, jadik la 22bijik.. adoih, punyela banyak.. DHM ni,umpama rekod la, untuk setiap PC tuh.. belom abis lagi, aku da on smua PC tuh, untuk set I.P. untuk semuanya.. tapi tu pon sempat 10bijik je.. ngan update antivirus nye, wat workgroup nye, cek line nye, wat clamping untuk kepala kabel LAN tuh.. adoih, memang sonok nonggeng-nonggeng.. hahah..
tapi, tetibe je Cekgu It tuh panggil aku, sebab nak suroh aku jumpe Cekgu Sham, mintak duit, untuk beli extensen plug tuh, tapi sampai sepuluh.. gile banyak.. smua untuk PC-pc tuh.. ape lagi, aku turutkan aje.. wat quotation woo bile nak mintak duit skolah nih.. jangan maen-maen ko.. salah mintak, penampor yang dapat.hahah.. tapi, bile duit da kat tangan, sampai Rm450, adoiyai, juling mate nengok nye.. hahah.. rase nak ngap je sikit.hahah.. tapi tak le woo.. kene mintak resit.hahah.. apo ar.. tak le kelentong langsong..
sampai je kat pekan Sabak, perghh, macam shopping je.. padahal beli extensen je.. hahah.. sampai je skolah, letak barang, teros chow balik umah, padahal baru pukul 4.hahah.. malas dah nak wat keje.. da takde sesape.. heheh.. sampai je umah, teros edit-edit belog nih.. sampai la ke malam...

p/s : esok, mule la keje yang memenatkan... adoih..

4 comments:

cik EPAL said...

wat keje leklok :)

shahrul said...

hohoo..
tenkiu2..

:p

Redbloodsnow said...

haaa..padan muke penat. selamat memenatkan lg diri ea..hikhik :P

shahrul said...

muahahaa...
tp xpe.. saye tau keje akak lg super penat..selamat menyerabutkan kepale akak ye(kenekan balik)..
hehehe..

:p