Pengikut Blog Kering =p

Monday, January 11, 2010

Tibe-tibe Nampak...

haaaa... ni mase kat uma family, balik weekend lepas.. tengah buhsan-buhsan, saje membelek dan mengemas almari yang memang da serabot sebab da lame tak diusik, tambah-tambah lagi adik lak sebok nak gune bilik untuk dibuat sarang ketiduran die, memang betambah sepah la jawabnye.. 

tetibe lak, tejumpe lak dua mende nih.. haa.. spesel beb mende nih.. sape-sape yang berani bukak, memang kene maki hamun ngan aku ar. hahah.. mahal beb mende nih.. susah nak dapat.. jauh gile kene gi nak dapatkan mende nih.. murah tu memang murah, tapi bukan senang nak dapat tu.. kalau korang yang loaded, selalu oversea ke hape ke, belom tentu leh dapat dua mende nih.. nak tau pe mendenye yang aku nak tertunjukkan nih?haa.. tengok jangan tak tengok..

haa... Beverly Hotel Kota Kinabalu, SABAH bah.... hahahah... tarak juai punya..

ni lagi bes.. Air Asia mali.. sebab ape aku kate tarak buleh beli? haaa...

bace tag MERAH tuh.. FOR CREW ONLY beb!! NOT FOR SALE!! hahahaa..

haa.. mende nih da lame dah aku ade.. tersimpan sebagai khazanah kat bilik. hahah.. taknak minum.. sayang woo.. bukannye hari-hari aku leh gi sane, dapat mende camnih..

air Air Asia tuh, aku dapat, mase ngah jalan same-same, beriringan ngan stewardess.. lawoo gilee... aku cakap ar aku haus, dengan tetibe je die hulur air nih yang ade dalam beg die.hahahah!! takdela.. aku dapat mase flight kene tunda. lame tunggu, diorang bagi air nih.. aku rase aku je kot yang simpan, daripade ratus-ratus orang yang naek flight mase tuh. hahah..

tapi, rase-rase nye, lambat laun kene gak minum.. takot orang laen yang minom dulu.. hahahah..

p/s : Sabah da sampai.. Sarawak lak.. tungguu....   :p



11 comments:

Anonymous said...

hoho..kalo i dpt air u tu..
i minom air tu..pas2 i buang dlm lokang botol tu..haha..ngokngek!!

shahrul said...

hahahah..
lokang?
pe 2 lokang?
hahahah..

saje je pkai anonymous..
mcmla org len xtau sape..
ngongek kuat mkn!!

:P

Redbloodsnow said...

wahhh...yg air asia marit uh yg teruja ckit akak nk minum kooo..haha. mek lanting kat akak sebotol tuh ayai oii

Anonymous said...

wekkkkk..ske ati r moncet!!!!

shahrul said...

Anonymous@Makcik Kuat Makan : pkai je ler ID google yang ooii..
hahahah.. :p

Kak Zie : hahah,mane leh kak... mende susah dapat nih..nnt akak nk dtg cni,mintak la kt aweks A'Asia tuh satu dozen teros..
hehehehe... :p

cik EPAL said...

minum..kalau tak minum nanti basi :D

shahrul said...

hahahaa..xdenye basi dik oi..
expired ade la kot..
kot..
hahah..

;P

Anonymous said...

ske ati laa pakcik moncet!!!

Iklan Percuma said...

hello bro..first time masuk blog ni..terkejut aku tau..muzik ko tu kuat sangat..ko tau tak yang ianya boleh membuatkan pelawat blog ko ni tekan kat butang pangkah kat sebelah kanan atas tu

shahrul said...

Anonymous@Anu Platipus(hahahah)!! : wekwek.. makcik kuat makan McD!!

:p

shahrul said...

Iklan Percuma : laa..memanglaa ko tekejut..g pasang volume speaker ko sampai abis..berok dengor pon leh lemah jantung..selow kan siket..
hahahah..
jgn mare..

:D