Pengikut Blog Kering =p

Friday, August 5, 2011

Blog aku di Featured Post Innit Lor.. =p

seyes, teruja gile aku tengok blog aku sendiri tetibe keluar dan tersusun kat dalam 'Featured Post' kat Innit! haha.. teruja beb.. ni 1st time nih.. tak tau la 1st time ke idak, tapi ni memang 1st time yang aku dapat perasan la.. tapi memang aku rase ni 1st time... nape? haaa... let the picture tell the story.. cewah..haha.. :p


mula-mula.. 11 aje.. :P


tiba-tiba.. :P

lepas tuuu... :P

naik 1 lagi... :P


haha.. :P


teruja gile aku... 29nangs beb!! last skali aku tengok 19nangs je, tu pon da pukul 5petang semalam.. tapi bile aku bukak jap tadi, ha, amek ko, 29nangs teros..haha.. memang terbaik la..seronok gile bile masok kat dalam featured post wat pertama kali.. heheh.. maybe bagi korang macam peleik je, nape aku nak teruja sangat ngan mende camni.. em, kalau korang nye blog masok dalam list wat 1st time, korang akan tau camne rasenye.. haa.. :p



p/s : kene rajin update blog lepas nih! :P

yang merapu meraban :




6 comments:

FarhanahAdzlan said...

congrats..haha..=)

anismelon said...

ape nie..ape nie..tak faham..weeee..nampak sngt bute blog..weee

May Maisarah said...

Wowww!!! Tahniah, bro! kipidap!

shahrul said...


Farhanah : thanx! ;)

anis : haha..ni salah satu tempat utk sebarkan cerita tentang blog kita lor.. ;)

Mai : thanx! ;)

Redbloodsnow said...

best kan bila dpt featured dlm innit tu kan. byk traffic dtg dr sana pastuh..hehe

shahrul said...

haaa..tau xpe kak..teruja yg lain mcm..heheh.. ;)