Pengikut Blog Kering =p

Tuesday, August 9, 2011

Tutup Akaun BSN... =(


berminggu-minggu yang lepas, tak tau minggu yang bila, aku gi Bank Simpanan Nasional a.k.a BSN Sabak untuk tutup akaun aku.. haha.. lama sungguh cite ni tak dipublish.. alasan nak tutup? sebab aku dah ade terlalu banyak akaun bank, mengalahkan taukeh TOTO.. PBB,MBB,BIMB,BRB,BSN.. haaa... korang ade? haha.. so, untuk mengurangkan bebanan otak aku nih, aku tutup 1 je dulu.. sebab yang lain semua masih guna, dan ade yang tak lama lagi akan ditutup gak..

dah sampai bank, memang sesak gile.. tak penahnye kosong bank nih.. em, nama pon bank ye idak.. kedai TOTO pon PENUH SELALU, inikan pulak bank.. haha.. aku amek nombor, duduk paling blakang, sampai da terhangguk-hangguk, tapi tak jugak nombor aku naik.. sampai mase je, haa, teros gi kaunter, hulur buku, kad, IC, tung tang tung tang, akhirnya, tutup sudah.. buku kene potong, kad bank tu bank amek balik, dan ape lagi? balik rumah laa..


babai BSN.. =')


sampai rumah, aku tatap buku akaun tu puasa-puas.. sedih woo.. aku gi bukak akaun nih ngan mak aku, naik bas je, pegi BSN Jalan Othman kat PJ Old Town.. sungguh-sungguh gi bukak, mak kata nanti senang simpan duit.. tapi last-last, aku terpaksa tutup gak.. takleh nak kawal banyak akaun... bukan ade isi pon.. haha..

kenangan tetap kenangan.. tapi ape leh wat.. kene uruskan hal diri ngan baik, kene la wat pengorbanan sikit kan.. ;)




p/s : ingat lagi, lepas bukak buku tu, teros gi McD.. haha.. :p

yang merapu meraban :


< br/>

4 comments:

Dilakochan said...

Sygnye tutup acc bank. Jadik lah mcm aku, sebulan deposit kan je min. rm10 max rm50 . Biar je buat acc mcm x wujud.

Bila time sesak boleh gune! ;))

✿....rossa alina....✿ said...

ehh??nape tutup BSN??macam rugi woo..huhuhu..

zuwaidah said...

BSN ni lunch time tutup, pelik lak rasanya..bank lain buka staff ikut turn sapa nak lunch dulu dsbnya.

shahrul said...


Dila : takleh watpe woo..da serabut handle banyak sgt acc.. so,have to close one of it..lagipun acc ni tak active.. asek kene tolak rm8 stiap tahun,rugi woo..baik tutup aje.. :p

rossa : terpakse lor.. :(

zuwaidah : haaa,tau xpe..wat letih je ble gi mase lunch time..merepek je..