Pengikut Blog Kering =p

Thursday, August 11, 2011

Galaxy S II... yeayh... =p


dua hari sebelum bermulanya Ramadhan, hari sabtu la kirenye ye, aku dengan teruja nye pegi ke Plaza Low Yat KL sengsorang je, untuk mencarik 1mende nih.. haa.. gadget baru lagi? haa.. lagiii.. haha.. tapi untuk carik gadget nih, aku perlukan bantuan sorang member, yang keje kat dalam Low Yat tu.. Joe nih member mase blajar dulu la.. so, da jumpe die, aku mintak pendapat die untuk carik gadget baru nih..

ape nye gadget nye nih? haa.. aku nak carik phone baru laa.. phone lama aku da nak jahanam.. speaker nye da kondem.. so, memang hu ha hu ha jela kalau ade yang call aku.haha.. so, da sampai, da pusing-pusing satu Low Yat tu, memang penat la.. 1st aim aku mula-mula Samsung Galaxy S je.. tapi alih-alih member aku bagi la cadangan dan pendapat die.. member aku nih memang leh kate pakar gak la pasal info-info phone.. soo, bila Joe da cite semua kat aku, time tu lak kat kedai Samsung, siap ade phone hidop-hidop nye sebagai cubaan, teruja lak aku kat 1gadget baru nih.. ermm.. ermmm... ok done! haha.. camtu je.. takleh pikir lama-lama.. lagipun aku da letih bejalan..


ihsan Incek Google! :p


sooo... ini lah dia.. Samsung Galaxy S II!! yeayh... heheh.. takmo letak gambar ori.. nanti kene sabotaj.haha.. walaupun masih menggunakan topup, tapi pedulik ape aku.. ok la tuh.. tapi maybe tak lama lagi akan disumbat dengan data plan..heheh.. so, suggest data plan paling berbaloi kat Mesia nih? tapi kalau leh, Celcom laa.. senang sikit.. sebab, murah untuk contact2 ngan ehem-ehem.. :P




korang nak gak? haaa... pi SINI!! :P




p/s : nipis gile woooo~ :P

yang merapu meraban :



6 comments:

Miss Nadya said...

jeles..nk jugak..^^

~KLaRaPaRiS~ said...

wah wah :D my classmate pun beli juga baru2... mmg best guna.. hehe

wanie wonek said...

rasa mcm rugi je beli galaxy s awal sgt. nak trend in tukar s 2 la. hehehe

☀ Izzaty Hedry☀ said...

wah ... best nya... murah2 x kt low yat tu ?..;p

Dilakochan said...

jelesss siot! Aku nk sabar s II ni gak!

Member ko bleh dpt special price ke??
Berapa ko amik ek??

Sbb mostly survey siap dataplan bole tahan murah. tp monthly dia lak mls aku nk baya! hahah

shahrul said...


Miss Nadya : kasi beli lor.. :P

KlaraParis : haa,tau xpe.. ;)

wani : ermm,tula..takpe,ade budget,kasi tukar la nnti.. ;)

izzaty : err,agak murah gak laa..beza sikit.. ;)

dila : haha,spesel tak spesel sgt laa..em,xperlu bli ngn dataplan.rugi woo.. :P