Pengikut Blog Kering =p

Wednesday, August 3, 2011

Metered Earnings dan Campaigns suku Julai nih.. =p

hai kawan-kawan... bertemu lagi kita dalam rancangaaann... Senak Senok~ yeayh... nape tajuk camtu? sebabnye, perot aku da senak sebab masok angin je dari pagi tadi.. haha.. oh ye, kepada semua muslimin dan muslimat, Selamat Menyambut Bulan Ramadhan al- Mubarak dari awok ye.. moga-moga Ramadhan kali ni akan lebih diberkati oleh Allah swt dan lebih menguatkan iman kita untuk menempuh Ramadhan kali ini.

ok, berbalik pada topik.. disebabkan aku dah berlama-lama tak update blog nih, maka blog nih dah dimamah usia.haha.. so, maaf sangat-sangat pada readers dan bloggers sekalian.. *apesal ayat aku skema semacam dari tadi ni*

see... sikit gile...sen-sen je..sedih betol.. :p

ok, bila da jarang aktif, so Nuffnang earnings pon kompem la berubah kan.. dari ade buffered earnings, sampai la ilang buffered earnings teros jadik metered earnings.. haha.. bukan ape, aku rase macam tak lalu sangat nak nengok blog nih walaupun kejap.. idea ade tapi tak buleh nak ditulis.. ok, cerita pasal earnings, semua buffered aku da jadik metered.. so, ade laa ciput-ciput je yang aku dapat.. salah aku gak.. sape suroh tak aktif berblogging ye idak?hahaa..

so, nasihat aku, korang janganla jadik macam aku ye.. sekian.. heheh.. :p



nak menang hadiah dari Perodua? kat SINI.. ;)

Samsung ade Promo Raya weyh... kat SINI!!

Nescafe?? Chillaahh.. kat SINI.. :p

DiGi bagi call free?? jom tengok kat SINI!!




p/s : nak try aktif balik dalam bulan puasa nih.. ;)

yang merapu meraban :



7 comments:

jennifer said...

keep it up:))

Your Humble Servant said...

cukup bagus la tu... :)

CMRatu Fotografi said...

hehe.. saya ni tak pernah pun merasa BE.. :)

May Maisarah said...

Selamat berpuasa tuan belog!

Blog..jangan tak berblog..kipidap bro!

cik fadh said...

haha ok ler tu ade jugak dr cik fadh non hadooo ;)

AJ said...

hait! sensei!

shahrul said...


Jenn : thanx! ;)

Humble : thanx bro.. ;)

CMRatu : haha..xpe bro..rajin2 berblogging.. ;)

Mai : yup! slamat berpuasa! thanx eh.. ;)

cik fadh : kene rajin berblogging maa.. ;)

AJ : haha..hait! ;P