Pengikut Blog Kering =p

Sunday, May 8, 2011

Jom Lumba Kereta dan Dapat iPad 2, BB 3 dan iPod Touch!


korang suka kan kalau nak dapat mende free-free nih? haaa.. sape tak sukaa... aku lagi laa suka kaann.. ade orang nak bagi, tadah tangan lama-lama pon aku tak kesah.hahaa..

TAPI.. haa.. ade tapi nye... korang kene laa ajak kengkawan korang untuk join sekali... dan kalau korang dapat ajakan yang ramai gile, korang akan dapat hadiah samada iPad 2 yang latest tu, BBerry Bold 3 yang latest gak tuh, dan iPod Touch yang latest gak tuh..haaa..

so,ape lagi? nak tau cemane nak main lumba-lumba nih?? haa.. jom terjah link kat bawah nih.. ;0


Ade 13hari je lagi weh! JOM MAIN! :p

=
=
=
=
=




yang mengiklankan Churp-churp ini :

2 comments:

Sya Isya said...

tak join pun lagi lumba kereta ni..huhu...macam best je, tapi tengok orang lain semua dah pecut laju

shahrul said...


Sya join aje..mesti bes.. ;)