Pengikut Blog Kering =p

Friday, May 6, 2011

Merayap : Low Yat - Times Square - Cineleisure - KL - Jalan 223 PJ :p


jalan jem gile-gile!


sabtu lepas, lepas aku ngan ehem-ehem ke Plaza Low Yat carik speedlite, macam yang aku cite kat entri NI, kitorang gerak ke Times Square pulak, tapi takde ape yang bes dan happening kat sane... so, baru pukul 2lebih rasenye.. jadi, plan nye plan, ehem-ehem cakap nak ke Cineleisure.. sebab aku plan nak tengok wayang.. dan kalau korang nak tau, ade beza harga tiket bile tengok kat Cathay Cineleisure.. haa.. tak caye? haa.. ce caye ce caye~ :p


terbaek~ siap masok contest~ :p


da sampai sane, macam dah aim dah nak tengok cite ape.. haa? cite ape? ce cite ce cite.. hahahah.. minggu lepas, cite hit yang ade, semestinya la THOR.. so, ape lagi, sapu 2tiket.. memang terbaek la movie THOR nih.. pada korang yang tak tengok lagi, korang kene gi tengok.. seyes tak rugi..

lepas tu, nak cari makan pulak.. dari Damansara, kitorang ke KL lak.. cadang nye nak ke Kg Baru, tapi entah camne, aku lupe jalan! hahahah.. lemah nye aku ni, kalau kua jalan malam-malam, memang tetibe jadik blur nak ingat jalan.. so, sesat la kan.. ape lagi.. dah pening ngan jalan KL, ngan jem lagi, kesudahnye kitorang ke Jalan 223 PJ aje... walaupun warung mamak je, tapi sedap-sedap makanan kat sini..


kuey tiaw ladna sodap~


dah kenyang, dah mengah, dan dah malam, kitorang pon balik.. dari KL, ke Damansara, ke KL balik, dan balik ke PJ.. hahaa.. panjang kan perjalanan kitorang dalam 1hari.. tapi memang agak kerap kitorang bejalan jauh-jauh camni.. bes, seronok, sebab dapat beborak lama-lama, lepas seminggu berjauhan.. aceceehh... hahah..

hari Isnin, kitorang berjalan lagi... ke mana?? haaa... tungguu~ :p



p/s : sampai kembong perot lepas melantak~ :p

yang merapu meraban :

3 comments:

hizaki said...

Lapar lak tengok makanan tu..

nurul atikah said...

dah tengok dah thor tu. free lagi.

shahrul said...


Hizaki : lapaq,kasi isi perot bro..haha.. :p

nurul : errrr...ye? errr.. :p