Pengikut Blog Kering =p

Thursday, March 3, 2011

Sudah Siap!! :p

yeay... hasil kesemangatan dan kemahuan untuk menyiapkan dan mengADAkan blog nih, akhirnye dapat laa gak disiapkan..perghh, sebelum nih punye laa malas nak siapkan... bukan ape.. bahan ade tapi kadang-kadang bile bawak opis, tak gak wat.. tak bawak, time tu laa banyak mase free..

tapi, bile da ade semangat nih.. perghh, skali dua entri aku post dalam sehari..hahah... nak tau ape jenis blog yang baru aku wat?haaa....meh saye stori ye.. tak pon, senang cite, click je kat bawah nih..




haaa.... jumpe kan?heheh.. lagi satu, korang leh click kat icon@gambar kat right sidebar blog nih... itu pon akan directkan korang ke blog aku lagi satu nih.. blog nih, khas untuk kerja-kerja fotografi, outing dan yang berkaitan dengan fotografi nye keje lah..heheh.. kalau ade yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang pakej ke, jenis-jenis pakej atau harga pakej, leh PM inbox FB aku, tak pon email teros je kat SINI ye.. :p



p/s : entri-entri baru akan diupdate secepat mungkin.. tq pada yang support ye.. ;)


yang merabu meraban :




4 comments:

fyna said...

gud...
btol2 bersemangat nih...
chhaaiiyyoookkk..

shahrul said...


mesti semangat!
haha.. :p

Redbloodsnow said...

wahhhh dah hado blog photography kau dik. harus akak terjah :D

shahrul said...


Haa,sila terjah2 ye kak...kene selalu terjah.heheh..
thanx kak! ;)