Pengikut Blog Kering =p

Tuesday, March 29, 2011

MahaRaja Lawak~


yaaa... kali ni jom kite berkongsi sikit sebanyak tentang dunia hiburan lak... ok,korang mesti tau kan pasal Maharaja Lawak nih... iklan da selalu keluar kat tv, sampaikan aku pon tak paham ape motif guna moto besar la, kete sport la, kuda la.. ingatkan iklan minyak wangi laki, rupenye bukan laa..haha..

so, musim terbaru berunsurkan lawak dan mempunyai peserta daripada rancangan RajaLawak musim-musim terdahulu, yang semestinya akan meletop-letopkan stage dan gelak ketawa penonton yang aku rase, kompem gelak sampai leh naik blood pressure. haha.. bahaye tuh.. tengok sikit-sikit jela kalau camtu.haha.. ok,gurau.. :p

senarai peserta telah dipilih, dan waktu siaran juga semestinya telah ditetapkan iaitu pada 1hb April 2011 bersamaan hari Jumaat ni lah.. saluran nye, haaa... Astro Warna beb.. kene beli kan channel tu? sebab ade dalam pakej Mustika.. sooo, kalau-kalau korang nak tengok live, gi la siaran langsung nye kat Studio FINAS Jln Ampang.. kalau takmo beli channel Astro tu, korang layan kat youtube aje la ye.haha.. :p

okey, jom tengok para Maharaja-Maharaja yang akan berentap untuk menjadi MahaRaja Lawak Semalaysia.. :p














haaa.... kompem laa aku sokong Jozan kaann... top tuu..haha.. lawak macam taik(kelakar gile).. 'taik' tu bahasa lawak aku.haha.. Sepah, "Jambu" yang abru begabung, memang top.. mantop~ haha.. yang lain-lain pon hebat.. tapi, sape yang akan jadi juara? haaa.... tunggu, dan saksikan, Maharaja Lawak, di Astro Warna, Jumaat ini~ :p



yang merapu selalu :



7 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

kompommmmmmmm jozan menang hehehe

fadwa daud said...

sokong jozan jugak!!!!!! JOZAN!JOZAN!JOZAN!!

yurn said...

sokong jozan...tak sokong lain dah..hehehehhee.....

Redbloodsnow said...

akak jemu lah tgk si nabil tu. akak more suka tgk zizan or johan melawak. nabil la cam eeyeewww je skrg..hehe

shahrul said...


Kompem Jozan menang! haha.. :p
memang semua sokong jozan eh..heheh..
Jozan terbaek laahh.. ;)

zamzarina said...

sokong jozan gak..x sabar dah neh nak tgk...

Zul's Stuff said...

kepada sesiapa yg xda Astro or x sempat nak tgk kt astro..
bleh la download Maharaja Lawak kt cni...mediafire link dan mcm2 link ada..pilih je yg mn nak..

http://zulmovie.blogspot.com/2011/04/maharaja-lawak-2011-astro-prima-avi-mkv.html

SHARING IS CARING RIGHT!!!