Pengikut Blog Kering =p

Wednesday, March 23, 2011

Transformasi~ :p

yeay~ :p

akhirnye, siap gak layout baru blog aku nih..haa, baru laa nampak berseri sikit kan.... walaupun aku tengok 5-6 kali da macam blog budak-budak, tapi, ade aku kesah?haha.. lagipun, nampak ceria.. so, aku stick to the layout, edit-edit sikit isi-isi kat sidebar, daripada 2sidebar teros jadik 1sidebar je, shortcut link aku edit, icon-icon aku edit..

ade lagi yang tak abis lagi nih.. tapi dah seharian blogwalking, seharian edit blog, so tak cukop mase la kan... so, time untuk balik..esok sambong~



p/s : entri ke PD bersambong esok.. then, entri baru, cite pasal gi menjala ikan talapia lak menyusul~ :p

yang merapu meraban :




3 comments:

fyna said...

tomey2...

Redbloodsnow said...

nice gak layout nih yai. cam kanak² riang..hehehehe. akak suke je asalkan tak berat. leh akak balas kunjung ayai :D

shahrul said...


Fyna : well..tgk tuannye la..haha.. ;p

Kak Zie : ayai pon xtau sebenanye ringan ke x kak..main bedal je..haha.. :p