Pengikut Blog Kering =p

Thursday, March 24, 2011

Churp-Churp Suke Kalau Korang Join! :p

nape aku cakap macam tu? haaa... Churp-Churp ni bes... sebab ape? haaa.. 1st main reason ialah, Churp2 ni adalah medium pengiklan untuk iklan2 yang nak dikeluarkan oleh pengiklan-pengiklan dalam M'sia ni, tak kisah dari company apa, produk apa, dan berbagai-bagai lagi, dan kita adalah pengantara untuk spread iklan tu samada ke blog kita, ke twitter ke,FB ke, dan macam-macam lagi.. bile korang tertengok, dan berminat kat iklan tu, hanya click je..

satu lagi, Churp2 juga tak melupakan medium seperti bloggers macam kite ni, yang bersungguh-sungguh untuk mengiklankan segala macam iklan dari Churp2.. semestinye la ade habuan nye kaann..heheh.. tapi, medium macam bloggers nih, kalau nak habuan, wat laa keje... mane ade keje yang dok lenggang tapi habuan datang betabur-tabur kaann..haa..

so, pada mana-mana yang tak join lagi Churp-Churp, jom laa join.. camne? haa.. mudah je... click je kat bawah nih.. :p




yang merapu-rapu :