Pengikut Blog Kering =p

Tuesday, March 1, 2011

Siap weeyyhh~ =P

haaa... mengikut entri NI, aku da cite pasal dah mula ade hobi baru kan? haaa.... bile semangat tu da meletop-letop nak mencebur leburkan dalam bidang nih, memang excited abis lor.. haha... yang 1st model beli Gundam yang aku cite dalam entri NI, Aile Strike Gundam MG tuh, belom siap lagi ler... nape? haaa... sebab, last Sunday, gi Times Square, gi carik HG Force Impulse Gundam lak.haha..



kedai kat Times Square tuh..penoh woo..


memang rase gian je bile main mende nih... tak tau nape.. maybe aku suke kot main pasang-pasang part robot nih.. dulu mase kecik-kecik banyak beli kete Tamiya tu, kalau sape tau dan penah main, memang syiok la kan.. so, da beso-beso nih, terpesong lak minat tu ke arah mainan nih... memang leceh,memang rumit, memang perlu belanja yang agak banyak, tapi syiok...heheh..







so, yang model kedua macam yang korang tengok kat atas nih, da siap pasang.. semangat gile weh... hahah... tapi baru siap pasang jelah.. die nye makeup belom lagi.. so,nak tau camne rupe die lepas makeup? haa.. entri seterusnye bersambung lagi nanti~~ =p



p/s : kedai kat times square tu banyak gile gundam.. pening gile nak pilih..haha.. :p


yang merapu meraban :




4 comments:

n@jwamz said...

feveret budak lelaki...:)
i love barbie...hahahaha

shahrul said...


Tau takpe..memang faveret skarang la kot...
barbie?haha,still played?anyway,keep go on with your hobbies! =)

fyna said...

fuyoooooo....
hobi br e?
kayo la ko nih....

shahrul said...


kaye mende....smpan duit,bajet btol2,leh je main mende nih..ayoyoo...