Pengikut Blog Kering =p

Monday, April 4, 2011

ABPBH 2010 terbaek~

malam tadi aku pon sebenanye tak tau ade ABPBH 2010... sebab? haa... sebab nye aku tak tau pon bile live nye. haha.. surat kabo tak beli, perkembangan ABPBH pon tak tau.. tup tup bukak tv3 ade lak ABPBH.haha.. sori lah, aku nih outdated sikit kalo pasal hiburan tanah air nih.. so, memang kalau rajin aje lah aku akan bukak tenet, cek blog bloggers lain pasal gosip artis mesia nih.. :p


ok, secara am nya, ABPBH 2010 nih tersusun, takde cacat cela dari segi susunan iklan, tempoh masa dan yang berkaitan.. dan bagi secara keseluruhannya, ABPBH 2010 ni adalah yang terbaik.. keputusan rata-rata aku dah dapat jangka akan digondol botak oleh artis yang berkenaan.. dan semestinye, SHAZEIZY SAM sememangnya terbaeekk untuk menggondol trofi Bintang Paling Popular.. Sam nih memang bes laa.. sedih leh wat, serius leh wat, samseng leh wat, lawak lagi la leh wat.. haha.. cukop syarat la die nih..

ape-ape pun, susunan acara juga terbaek lah.. dan part last tuh, Usop Wilca ngan Abi Hurairah masok, hahahahahahah... klaka gile! ngan nyanyi lagu Soley-soley dorang tuh, pastu Usop siap leh bediri, wat lawak gile die tu lagi.. haha, memang terbaek la korang bedua nih.. nasib baik Awie takde skali..kalau ade, ape agak-agak akan jadik? haaa.. haha..


jadi, tahniah lah pada artis-artis yang menang.. yang tak menang, jangan sedih.. tingkatkan lagi gaya lakonan anda, dan anda adalah Top 5 yang terbaek kat dalam industri tanah air kita.. peace~ :p



p/s : gelak besar kaw-kaw nye bile tengok Usop masok ngan tangan die camtu.hahahah.. :p

yang merapu meraban :

6 comments:

zamzarina said...

hahahah..mmg tak thn gelak...asik gelak jerk nengok mlm tadik...mmg terbaek la....hahahah...gelak lagik...

Zura said...

ala xtgk ABP malam td...

YanaMIB said...

sam mmg terbaekkk...haha..i loike! ^_^

shahrul said...


Zamzarina : haha..selamber je gelak kuat2.. :p
Zura : rugi wooo tak tengok~ :P
Yana : haha..Sam terhebat~ :0\)

Redbloodsnow said...

PART JOHAN N UCOP WILCA MASOK TUH LAH SGTTT TAK LEH BLAH. KLAKAR GILER. GELAK SEAKAN AKAK TAW :D

shahrul said...


haaa,tau xpe kak..haha! :p