Pengikut Blog Kering =p

Friday, April 15, 2011

Sampan lagi~Makan Lagi~Bergelak abis-abisan~ :p

lepas semayang maghrib, kitorang teros siap-siap untuk menggegar malam pertama berada kat Sarawak.. walaupun daripada petang tadi da ujan, kitorang tak kesah.. asalkan dapat merasa suasana malam kat bandar Kuching.. lagi skali naik sampan, aku wat cool.. haha.. bile terhuyung hayang tu, aku rase macam nak tebalik dah..

sampai port makan, teros carik seat, dan kali ni, akhirnye, aku order gak makanan tempatan.. ape die?haa.. laksa sarawak laa.. memang kaw, memang banyak, memang sodap lah.. ditambah dengan air Ribena Sprite.. Kak Zie la yang dah pengaruh aku untuk try air nih.. 1st time nih.. tunggu sampai sarawak baru rase.. padahal kat KL leh je.haha.. :p



Laksa Sarawak dan Ribena Sprite~ :p

memang semua wat muke letih malam tu.. tapi bile pukul 10 da nak sampai, kitorang teros shoot balik hostel, teros tercongok depan tv hostel tu, bukak MahaRaja Lawak. hahahah... gi trip pon, rancangan ni takleh lepas..heheh.. ok, rata-rata hancur gile persembahan.. tapi Jambu, Sepah dan Jozan terbaek.. haha... hidop Jambu~ hahah..




aktiviti terbaek akan bermula esok pagi.. ngan badan letih dan perot kekenyangan, skang adalah mase untuk tido~ :p




p/s : selamber gelak kuat-kuat, padahal ade je orang lain dok dalam hostel tu.haha.. :p

yang merapu meraban :

5 comments:

:: Bila N'Lela Tasuki menjadi Miss Cornfius........... said...

weh.. ko jumpe kucing putih besooo x???? seko je kucing tu...... sob.. sob.. aku x jumpe ms tu....

cHeQ_hAnYLL said...

hoish~ manyak nye bear kat blog u! 1st time bukak kasi tekejut je..hihi tapi such a cute! nice blog lah~

Redbloodsnow said...

indah nyaaa bandaraya kuching time malam :D

shahrul said...


N'Lela : jumpe lor.. :p
Cheq : hahaaa...suke dengan mende2 yg bukan nampak lelaki tapi hati ni masih lelaki sejati!hahahah.. :p

shahrul said...


Kak Zie : Bandar Kuching memang indah waktu malam.. =)