Pengikut Blog Kering =p

Thursday, April 14, 2011

Percutian Ke Borneo bermula~ :p

ok, teros ke tajuk nye ye.. aku dah penah pegi ke Borneo last year, tapi ke Sabah la.. skang nih cite nye lak, kite ke Sarawak~ yeayh.. jom layan.. :p

okey, malam jumaat aku tido umah Danz, sebab senang nak gerak gi KL Sentral awal pagi nanti. subuh-subuh kitorang da sampai, dan ternyata kitorang je yang ade kat situ. hampeh je smua lambat.haha.. dalam setengah jam lepas tu, geng-geng lain pon sampai.. tapi sorang lagi lambat, entah nape, lambat bangon tido kot.. nasib baik tak telepas SkyBus nak ke LCCT.. kalau tak, telepas flight la nanti..

Danail@dann

Azriff@AJ.haha.. :p

Wan

persamaan?? haa... tiga-tiga beruang nih pegang phone..haha.. :p



sampai LCCT, sarapan kat McD dulu, then siap-siap untuk naik flight pukul 11.40pagi.. aku excited gile kot... tak sabar nak rase plane tu shoot bile nak fly. haha.. sronok gile rase.. tak caye? haa.. try la naik.. heheh.. dalam plane, aku tak abis-abis tangkap gambo awan.. sronok woo.. rase terapung-apung je.. :p


sampai sudah di LCCT~ :p




tiba di Airport Kuching~ :p


dah sampai airport Kuching dalam sejam tiga suku camtu, teros carik van.. muka malas je sebab ngantok.. nak tau ape pulak yang jadik lepas nih?haa.. tunggu.. :p






p/s : duduk seblah nenek asal dari sarawak, tak paham dow ape die cakap.haha.. :p

yang merapu meraban :

6 comments:

adwafarahin said...

seronok!

x penah smpai kat sane lg

Redbloodsnow said...

bestnya percutian ko yai. akak mintak maaf sgt² sbb tak dpt meet up dgn ayai. sbb dillah not in town..tu yg susahnya :(

sekali lg ea yai...akak mintak maaf :( felt bad plak aka...sobsobsob

zuwaidah said...

belajar bahasa sarawak..mesti besttt...enjoy yr trip to sarawak

man yusoef said...

teringin siot aku nak pegi sarawak...org ckp sarawak best...

Redbloodsnow said...

ayai...akak ada bls komen ayai dlm entry bengang akak tu. pi bc ek..hikss

cik EPAL said...

semua sebok dgn henfon hehe