Pengikut Blog Kering =p

Saturday, April 30, 2011

Rahsia Dari Pakar Innit Nuffang

korang tau tak ape tu Innit nih? haaa..Innit nuffnang ni ialah salah satu cara yang paling mudah dan terbaik untuk dapat traffik ke blog korang dan hanya ahli glitterati je yang leh gune Innit Nuffnang nih.. tak caye? haa... jom bace lagi..

Innit Nuffnang ni akan timbul setiap kali korang bukak account Nuffnang korang.. peluang korang nak dapat trafik sangatlah besar bergantung lak ngan cara dan bape kali korang wat entri dan cara korang bagitau orang kat dalam Innit tu..

ini la die interface atau muka depan Innit

untuk korang tau cerita yang lagi panjang dari ape yang aku nak ceritakan nih, jom terjah satu blog kawan kite nih, Jamal yang sangatlah hebat dalam memunculkan diri die kat Featured Post kat Innit Nuffnang nih.. macam-macam yang Jamal buat untuk jadi Top 8 Innit Nuffnang setiap hari.. jadi, jom klik link kat bawah ni.. :p

=
=
=
=
=
=




p/s : cemane laa aku nak jadik macam saudara Jamal nih.. :(

yang merapu meraban :





4 comments:

DKosongLapan said...

bagoih berkongsibende ni.... awok pun ade jugak buat kat innit nuffnang.... tapi kekadang update...kekadang tak update pun....

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Salam ziarah dari Jamal..

Ish..jangan la puji menggunung sangat. Jamal biase-biase je la..InsyaAllah kalau nak tips-tips die..Boleh tanye kat blog Jamal ye..Tinggalkan je komen..InsyaAllah Jamal reply nanti...

Papepun Thanks buat entry khas untuk Jamal ye..really appreciate that..:-)

Mr iZzo (^^,) said...

betol tu..good info!


saLam kenaLan...dr segmen Ben! huhu.. nice blog!(^_^)

sudi2 lah lawat kiter plak ye



http://themrizzo.blogspot.com

shahrul said...


D_08 : hahaa..tingkatkan usaha bro..

Jamal : no hal la bro..kongsi ilmu sesama kita,sebar2kan pada blogger2 utk kebaikan..ape salahnye kan.. ;)

Mr iZZo : orait..dah dilawat~ ;)