Pengikut Blog Kering =p

Thursday, April 7, 2011

Link aku masok blog Abang Ben Ashaari woo~ :p

bila cek komen-komen pada entri NI, aku tekejot... ramai yang kata dari group 10 datang jengah blog aku nih.. ape nye group 10 nih.. aku tak paham dah.. tapi tibe-tibe teringat.. aku wat entri NI, untuk sokong plan Abg Ben untuk menggegar blog-blog yang wat entri macam aku wat NI.. so, rupe nye, blog aku tersenarai sekali laa dalam group 10 nih.. haha..

ha, tu.. no 16.. :p


bangga gile.. walaupun da group belakang-belakang, tapi still sronok tengok link aku ade tersenarai.. pape pon, timekaseh la pada yang menjengah dan terima kasih sangat-sangat pada Abg Ben sebab wat entri cenggini.. tolong menolong sesama bloggers untuk mendapat geng baru.. ;)




p/s : tapi nak blogwalking maybe tak sempat kot.. nak packing barang nak berholiday~ :P

yang merapu meraban :

2 comments:

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.ohayou^^.
Jalan2 sini.
Jemput2 singgah blog saya ye : http://frommetoyou85.blogspot.com/
btw, nice blog :)
Thanks~

shahrul said...


アヌム ちゃん~~ : ohayou...thanx sebab singgah2.. :)