Pengikut Blog Kering =p

Friday, April 22, 2011

Gerak-gerak -gerak Khas~ gerak-gerak-gerak Khaaaaaaasss~ :p

hahahah.. panjang nye tajuk entri.. ha,ok, tu lirik lagu drama Gerak Khas.. korang try nyanyi la ye kalo nak.. haha.. ok, entri ni memang ade kene mengene ngan dorang.. nak tau? bace la sampai abis.. :p


da sampai airport, cari seat kosong, then relax-relax jap.. lagi 3jam weh.. ape nak wat nih.. da lapo, kitorang serbu KFC kat situ, melantak ramai-ramai.haha.. kenyang gile.. da 3x aku makan arini.. haihhh...







banyak ke tak banyak utk 2orang?haa.. :p


ok, disebabkan aku pair ngan member amek luggage, so kene la deal dulu ngan semua mende.. bawak beg-beg kitorang gi kaunter luggage, timbang nye timbang, cukop-cukop 15kg tapi tak semua barang.. beg aku, aku kene pegang.. adeh.. time nak gi kat seat balik, aku terpandang satu group nih.. "eh,bisa ku kenal ya orang-orang ini"*sleng indon* haa.. aku jumpe team Gerak Khas dan konco-konconye, dengan Dato' Yusof Haslam, ngan Dato' Mustafa Maarof skali. haaa.. teruja beb.. gile ko tak teruja jumpe artis yang rare gile ko nak nampak..






sodap~ :p






pecaye??tapecaye?? haaa... pecayalaaaaahhh~ :p



da sampai LCCT~ ;)


ape lagi, teros serbu dorang, dan-dan lak member lain ade skali, haa, ape lagi, mintak laa snap gambo ngan dorang.. tapi telupe nak mintak sain~ haha.. adeh.. tapi takpe, gambo da ade.. ok,time flight, memang teruja sebab ni kali ke-2 aku naik flight waktu malam.. bes tengok view kat bawah.. dengan stewardess lawo-lawo.. tapi agak kurang mesra la gak.. tapi takpe, lantok korang lah.. sampai LCCT dalam 1jam45minit camtu, naik bas jam 11.30malam, sampai KL sentral jam 1pagi, sampai umah member jam 2pagi, amek moto, dari Gombak ke PJ 1/2jam, then sampai la umah.. penat,sejuk, ngantok.. tapi, ni la trip ngan kengkawan yang paling bes setakat nih.. maseh korang, maseh semua.. lain kali wat lagi ye.. =)



p/s : member aku tanye kat Dato', bile nak ajak saye belakon.. ade ke patot.. haihh.. :p

yang merapu meraban :

7 comments:

Fantastic Ajane said...

waaa best ye? bagus2... hehhehe memang beruntung la blh jumpa artis.. di airport pla tu..heheheh

yo87 said...

erk, pening nk baca font. =) kandungan dah menarik. sori, hanya pendapat dari blogger picisan.

nurul atikah said...

bestnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

NURUL NAJWA said...

ahar~ mana taw membe hang dpat berlakon ka? huhu

Redbloodsnow said...

Papai ayaiiii..hehe. sedih akak tak dpt jumpa ayai aritu :( hemprhhh...xpe, nnti akak dtg KL...jgn plak ayai balas dendam ea...HAHA :D

shahrul said...


Ajane : hahaa...teruja wooo.. :p

Yo87 : ooo..da tuka..harap2 leh baca dah ye.. :p

nurul : bes lerrr.. :p

Najwa : hahahah..tak tau laa.. ;p

Kak Zie : heheh.. akak datang smenanjung,ayai jemput akak! :p

Nem0 o0h Nem0 said...

aku pun ank g sarawak,tk sabarnya!!!hihih...